SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Buzărnescu, pe tabloul principal la Miami! Poate juca împotriva Simonei Halep

Mihaela Buzărnescu e pe tabloul principal al turneului de la Miami. // FOTO; Guliver/GettyImages
Mihaela Buzărnescu e pe tabloul principal al turneului de la Miami. // FOTO; Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 07:32 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 07:37

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 137 WTA) a ajuns pe tabloul principal al turneului de la Miami.

Românca a trecut în ultimul tur al calificărilor de nemțoaica Anna-Lena Friedsam (27 de ani, 125 WTA), scor 2-6, 7-6(4), 7-5, după un meci de 2 ore și 52 de minute.

Miki a început ezitant meciul, iar în primul set a fost condusă cu 3-0 și 5-1, reușind până la final să câștige doar două game-uri. În partea a doua, jucătoarea noastră a evoluat mai bine și a închis setul cu emoții. Buzărnescu a servit la 5-4 pentru a trimite meciul în decisiv, dar Friedsam a revenit și setul a ajuns în tie-break, unde Mihaela a fost mai sigură pe ea și s-a impus.

Setul trei a început slab pentru româncă, fiind condusă cu 5-2. De la acest scor, Buzărnescu a salvat o minge de meci, a revenit incredibil și a câștigat cinci game-uri la rând, asigurându-și un loc pe tabloul principal.

Buzărnescu, posibil duel cu Simona Halep

În turul I al turneului de la Miami, Buzărnescu va da peste franțuzoaica Caroline Garcia (27 de ani, 51 WTA). Cine va câștiga acest meci va juca în rund următoare cu Simona Halep (29 de ani, 3 WTA).

10.000 de dolarie premiul pe care-l primește o jucătoare care ajaunge în turul I la Miami

VIDEO Cristian Tudor Popescu, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Federer și Sampras: „Mai poate câștiga 6 titluri de Grand Slam”

Sorana Cîrstea nu i-a dat nicio șansă unei puștoaice de 16 ani în primul tur de la Miami » Urmează o adversară de calibru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close