Un avocat din Viena a devenit hoț peste noapte, ajutat de un român! E incredibil ce au putut să fure

Articol de GSP joi, 09 august 09:11

Un avocat din Viena va trebui să răspundă pentru furtul a 20 de kilograme de aur, în valoare de aproximativ 700.000 de euro, pe care l-a furat de la o femeie în vârstă de 70 ani, cu care era prieten.



După ce a aflat că bătrâna deținea acest aur în casă, avocatul și un complice român, s-au decis să fure lingurile. Avocatul a invitat-o la cină pe femeie și apoi i-a propus să rămână la el peste noapte. Între timp, românul a mers la apartamentul bătrânei, însă nu a găsit aurul care era destul de bine ascuns.

După un timp, cei doi au apelat la aceeași metodă, pentru că avocatul a aflat de la femeie că ţinea aurul într-un sertar ascuns. Românul a revenit la casa bătrânei și de data aceasta a găsit şi furat aurul. Însă, surpriza mare s-a întâmplat după "lovitură". Românul a luat toată captura și nu a mai împărțit nimic cu avocatul austriac!

Aflat în stare de arest timp de cinci luni, avocatul, care a cerut să fie exclus din barou, a recunoscut faptele, dar a spus că a acționat sub constrângere de complicele său român. El a asigurat că va rambursa daunele.

 Un avocat din Viena a devenit hoț peste noapte, ajutat de un român! E incredibil ce au putut să fure