FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ 1-0

Dan Petrescu s-a plâns de lot, după victoria chinuită din Cupă: „În următoarele meciuri vom suferi” » A fost criticat imediat în direct

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 23:39 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 23:50

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre victoria la limită cu FC Argeș, 1-0, din sferturile Cupei României.

După calificarea venită după un gol marcat în minutul 89, Dan Petrescu s-a plâns de problemele de lot pe care le are și a explicat de ce echipa lui s-a impus cu greu în fața argeșenilor.

Careu din Ardeal » CFR Cluj completează tabloul semifinalelor Cupei României. Victorie chinuită cu FC Argeș
CFR Cluj - FC Argeș 1-0
Careu din Ardeal » CFR Cluj completează tabloul semifinalelor Cupei României. Victorie chinuită cu FC Argeș

Concluziile lui Dan Petrescu după CFR Cluj - FC Argeș

„A fost un meci greu. Ați văzut și voi în prima repriză că am avut foarte mulți tineri în teren. Cred că erau vreo 4. Erau Bălan, Fica, Sava. Au intrat Petrila, Bîrligea și Yeboah. Era o echipă tânără, cu jucători care nu aveau meciuri în picioare. Și s-a văzut acest lucru.

Nu au fost ocazii prea multe. A fost un meci echilibrat. Când au intrat jucătorii cu meciuri în picioare, s-a văzut. Era important să nu avem prelungiri. Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Nu am mai avut 1-0 de mult timp. Mă bucur că nu am luat gol și că suntem în semifinale. Avem un moral bun și nici nu s-a accidentat nimeni”, a spus Dan Petrescu la OrangeSport.

Dan Petrescu: „Vom suferi la schimbări”

Ulterior, antrenorul s-a plâns de lotul pe care-l are la dispoziție.

„Aș fi vrut să mai fie și Krasniqi rezervă. Au plecat jucătorii care au plecat, Roger și Malele. Ar fi fost titulari azi. Nu aș mai fi comentat de lot. Erau jucători cu experiență. Aici am suferit și vom suferi în continuare. În următoarele meciuri vom suferi la schimbări. Dacă se mai întâmplă ceva, o să fie foarte greu.

Lumea nu era fericită azi după prima repriză. Dar trebuie să înțeleagă situația. Peste două zile avem meci cu FCSB și nu pot băga toți jucătorii”.

Dan Petrescu, criticat în direct

După declarația lui Dan Petrescu, Remus Răureanu, reporter special GSP, l-a criticat pe antrenor. 

„A spus că nu mai are lot. Asta e exagerat. Dacă CFR Cluj nu are lot, nu mai are nimeni lot mare și bun. Aa, că putea să fie cu mult mai mare, de vreo 50 de inși... Nu poți să plătești jucători doar pentru Cupă. Nu poți să-i dai un salariu de 20.000 de euro unui jucător, iar el să fie eligibil doar pentru Cupă. Nu ai cum!

Deja clubul a acumulat datorii foarte foarte mari. Nivelul salarial e imens la CFR Cluj. Nu e normal să se plângă Petrescu. Nu e corect față de conducere și patron să se vaite. Au fost investiții cu adevărat mari”, a spus acesta în emisiunea „DigiSport Special”. 

Citește și:

Ţepari mondiali! Liga 1 se află pe locul doi în lume, după Grecia, într-un clasament rușinos » Confirmarea a venit de la FIFA

Analiza financiară pe acte oficiale în Liga 1 » PLAY-OFF: CFR, buget de salarii uriaș, Rapid e sub Sepsi! FCSB domină două capitole + Cine a avut cel mai prost management pe 2022

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (23)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  11 Aprilie 2023, 20:57
Postat de Dobermannul pe 11 Aprilie 2023, 09:24

Vezi ca in romaneste se zice sub orice critica

Serios? Penibilule!

Dobermannul
Dobermannul  •  11 Aprilie 2023, 09:24
Postat de Chris.Dumitrescu pe 10 Aprilie 2023, 22:47

Esti jalnic! Sub toata critica!

Vezi ca in romaneste se zice sub orice critica

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  10 Aprilie 2023, 22:47
Postat de Dobermannul pe 08 Aprilie 2023, 20:45

Cristina salariata "domnului Cristi" sau Cristi in persoana. Tu ai zis.

Esti jalnic! Sub toata critica!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează