FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - CFR 3-0

Dan Petrescu a apăsat butonul de panică la CFR: „Asta riscăm! Suntem «pa»!”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, și s-a calificat în finala Cupei României. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a dat vina pe oboseală.
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, și s-a calificat în finala Cupei României. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a dat vina pe oboseală.

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 21:30 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 21:38

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, și s-a calificat în finala Cupei României. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a dat vina pe oboseală. 

O singură dată a mai pierdut Dan Petrescu la 3 goluri diferenţă un meci de Cupă, pe 1 decembrie 2004, un Sportul - FC Naţional, scor 0-3. Pe banca adversarilor era atunci Cosmin Olăroiu. Antrenorul campioanei crede că oboseala a contribuit la acest rezultat nefast. 

Eșecul CFR-ului aruncă în aer play-off-ul » Ce se întâmplă cu locul 3 în lupta pentru cupele europene
Sepsi - CFR 3-0
Eșecul CFR-ului aruncă în aer play-off-ul » Ce se întâmplă cu locul 3 în lupta pentru cupele europene

Dan Petrescu, după eliminarea lui CFR Cluj din Cupa României 

„A existat o singură echipă, asta e realitatea. Jucătorii de la meciul cu Farul nu și-au revenit. Am avut mult stres la meciul cu Farul, drumul de la Constanța a fost lung. Ieri am venit de la Cluj, alte 5 ore cu autocarul. 

Se vedea că vor, dar nu pot. Burcă mi-a zis că nu putea să alerge. Poate e greșeala mea, trebuia să bag mai mulți jucători odihniți. Am arătat mai bine în 10 oameni. De asta îmi pare rău astăzi, că trebuia să bag 7-8 jucători noi față de meciul cu Farul. Dar am zis să respectăm competiția. 

E al 57-lea meci, suntem foarte obosiți. Nu știu cum o vom scoate la capăt. Camora a intrat după accidentare, Burcă era foarte obosit. Acolo s-a pierdut meciul, la cartonașul roșu. Chiar dacă era 2-0, nu se știe niciodată. 

Cei de la Sepsi au meritat, sunt specialiștii Cupei, le doresc succes”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport. 

Dan Petrescu: „Băieții sunt prea obosiți”

Luni, campioana se deplasează la București, pentru derby-ul „feroviar” cu Rapid. 

„Să ne revenim până luni, sunt prea obosiți băieții. Nici nu știu cum să fac, altă deplasare foarte grea. E o perioadă grea. Riscăm să nu fim în Europa, ăsta este riscul, asta e realitate. Dacă termini pe locul 4, ești pa! 

La cum arată lotul acumn nu arătăm că putem prinde top 4. Sper să revină Krasniqi, Manea, să reintre toți accidentații. 

Pe Bîrligea nu l-am băgat, el mereu se accidentează. Trebuie să ridicăm capul, mai avem 5 finale”, a concluzionat Dan Petrescu. 

Îi felicit pe băieți pentru ce au realizat. Au făcut un meci extraordinar. Prima repriză a fost una dintre cele mai bune de când sunt eu aici. Am avut intensitate și am jucat foarte bine pe contraatac. Băieții au fost extraordinari. Sunt foarte bucuros. E o performanță extraordinară.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

VIDEO. Dan Petrescu, despre revenirea lui Rednic în Superligă și probleme cu arbitrajul video: „Nu mă așteptam să fie atât de multe probleme cu VAR-ul, vreau arbitraje normale”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali pune 3 condiții pentru a se întâlni cu Răzvan Burleanu: „Trebuie să-l dea afară, își bate joc de noi!”

Dan Șucu așteaptă măsuri împotriva lui Gigi Becali » Gestul care l-a deranjat: „E o anormalitate! Sunt curios ce face FRF”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (45)
FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  27 Aprilie 2023, 17:12
Postat de legio.sud pe 26 Aprilie 2023, 22:38

Așa a-ți făcut voi mereu ,a-ți vândut , cumpărat , șterpelit …

Degeaba aveti voi aceasta ura organica pe FotbalClubSteauaBucuresti ca tot KFR vi-a sterpelit voua vreo doua titluri si acum am auzit ca mai le faceti cadou inca 3 puncte si in acest playoff? ;-))

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  27 Aprilie 2023, 12:02
Postat de zorrozabal pe 27 Aprilie 2023, 07:07

CFR niciodata nu s-a omorât dupa Cupa!Dar le-a bagat morcovul echipelor care sunt pe locurile 3-4,pentru ca- ieșind CFR din Cupa-locul 4 nu mai e„eligibil”pentru Conference league!Așa ca la Craiova, vom vedea un meci pe„bune”intre cei doi„asociați”din cooperativa!

Doar daca castiga cupa U Cluj. Atunci e posibil ca locul 4 sa joace baraj

valihaita
valihaita  •  27 Aprilie 2023, 11:46
Postat de legio.sud pe 26 Aprilie 2023, 22:41

Nu mai poate sistemul , nu mai puteți nici voi . Bă ce vreți , să câștigați mereu ?! Sunteți “pa” cum zice penibilul -Dan .

Cupa Cupelor şi Cupa UEFA, împărţite frăţeşte În sezonul 1991-1992, U Craiova a dat piept cu Steaua în Cupa României: 3-1 pentru Steaua la Bucureşti, 3-2 pentru Universitatea în retur. Steaua a mers mai departe în Cupă, pe care avea s-o şi câştige. Nu mai avea şanse la titlu în faţa lui Dinamo şi nici nu mai putea pierde locul doi. În schimb, Craiova trebuia să-şi asigure prezenţa în Cupa UEFA. Înaintea meciului de campionat din retur, din etapa 31, desfăşurat la Craiova, chibiţii vorbeau de un aranjament: fiindcă Steaua a bătut în Cupă, Ştiinţa va bate în campionat. După meci, n-a mai existat niciun spectator care să pună la îndoială regizarea disputei sportive. Steaua a ajuns repede să aibă 2-0, dar Craiova a revenit vijelios şi la pauză conducea deja, permiţându-şi între timp să mai încaseze un gol: 4-3. Meciul U Craiova – Steaua, arbitrat de Ion Crăciunescu, s-a încheiat cu 5-4. După cum s-a văzut mai sus, n-a fost un scor neobişnuit în confruntările dintre cele două echipe. Ediţia 1985-1986, etapa 34: U Craiova – Steaua 5-4. Craiovei i-a prins bine victoria, chiar dacă nu-i era neapărat necesară: s-a clasat pe locul trei, la golaveraj în faţa lui Dinamo, dar şi locul patru mergea în Cupa UEFA. Târgul a fost următorul: noi, Steaua, vă dăm meciul, Piţurcă vă dă o mulţime de goluri. Arbitrul Radu Petrescu a fost şi el părtaş la ieşitul pasienţei. Sebastian Domozină a avut curajul să relateze la radio despre două lovituri de la 11 metri date fără niciun motiv. :))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează