FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - FCSB 1-1

Gigi Becali le-a decis soarta după remiza de la Galați: „I-am dat telefon lui MM. Doi jucători nu vor mai fi titulari!”

FOTO: Facebook @FCSBOfficial
FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 23:57 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 00:40

Oțelul și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei C din Cupa României Betano. Gigi Becali, finanțatorul grupării bucureștene, a fost nemulțumit de prestația echipei din prima repriză. 

  • Oțelul și FCSB fac parte din grupa C a Cupei României Betano, alături de FCU Craiova 1948, Dinamo, FC Bihor și Zalău.

FCSB a expediat primul șut pe poartă în minutul 76, chiar la golul lui Alexandru Băluță. Gigi Becali a fost nemulțumit de prestația echipei lui din prima repriză și a transmis că ar fi schimbat 10 fotbaliști dacă i-ar fi permis regulamentul. 

Gigi Becali a intrat în direct, deranjat de mesajul lui Emil Grădinescu: „Asta e obrăznicie! Care e problema ta?”  + replica jurnalistului
Oțelul - FCSB 1-1
Gigi Becali a intrat în direct, deranjat de mesajul lui Emil Grădinescu: „Asta e obrăznicie! Care e problema ta?” + replica jurnalistului

Gigi Becali, după Oțelul - FCSB 1-1

„Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul.

Fiecare om îl schimbam azi la pauză. Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă. 

Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari. Mi-am pus baza în ei, dar asta e. Nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecţie. 

Până nu fac echipă puternică, îi schimb. Nu intră nici în echipă dacă nu-mi place de ei”, a spus Gigi Becali la Orange Sport. 

La pauza partidei de la Galați, Gigi Becali i-a scos pe Andrea Compagno, Damjan Djokovic, Mihai Lixandru şi David Miculescu.

Clasamentul grupei C, după Oțelul - FCSB 1-1

VIDEO. Ultimele detalii oferite de Bergodi, înaintea partidelor cu CSA Steaua și FCSB din această săptămână

Citește și alte știri din Cupa României Betano: 

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după eșecul lui Sepsi din Cupa României Betano: „Matei nu s-a accidentat! Am auzit că asta s-a întâmplat. Mâine avem ședință!”
Corvinul - Sepsi 1-0
Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după eșecul lui Sepsi din Cupa României Betano: „Matei nu s-a accidentat! Am auzit că asta s-a întâmplat. Mâine avem ședință!”
Continuă sezonul miraculos al Corvinului: „Am mai scris o filă frumoasă din această poveste!” + imagini speciale cu bucuria
Corvinul - Sepsi 1-0
Continuă sezonul miraculos al Corvinului: „Am mai scris o filă frumoasă din această poveste!” + imagini speciale cu bucuria

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
chepandy777
chepandy777  •  01 Noiembrie 2023, 14:35

o echipa de circari in frunte cu un cioban

danglumetu
danglumetu  •  01 Noiembrie 2023, 10:04

are balta peste! geambasu sa traiasca!

therealreddog33
therealreddog33  •  01 Noiembrie 2023, 09:59

Ce mi-e industria pariurilor, ce mi-e jiji. Tot un drac! Sunt curios când trimit Țepelin și Tolontan prima scrisoare deschisă la Ringier, să se plângă că sunt prea multe articole despre și cu draci, pe gsp...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează