Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 07:54 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 08:38

Nemulțumit de jocul din prima repriză, Gigi Becali a dictat 4 schimbări la pauza meciului dintre Oțelul și FCSB, scor final 1-1. La final, antrenorului Elias Charalambous i-au fost cerute explicații.

FCSB a arătat rău în prima repriză de la Galați, în care gazdele au fost mai periculoase, chiar dacă tabela a rămas nemodificată.

Moderatorul n-a mai suportat să-l asculte pe Charalambous: „Doamne, Dumnezeule, ce limbaj de lemn! Nu mai pot”
OȚELUL - FCSB 1-1
Moderatorul n-a mai suportat să-l asculte pe Charalambous: „Doamne, Dumnezeule, ce limbaj de lemn! Nu mai pot”

Deranjat de felul în care a arătat echipa, patronul Gigi Becali a cerut 4 schimbări la pauză: au intrat Băluță, Șut, Olaru și Rotariu, au ieșit Compagno, Djokovic, Lixandru și Miculescu.

Practic, Charalambous a fost lăsat cu o singură schimbare pentru întreaga repriză secundă, pe care a efectuat-o în minutul 72, Mihai Toma în locul lui Octavian Popescu.

Cum a reacționat Elias Charalambous după ce Gigi Becali i-a făcut 4 schimbări la pauză

Întrebat la flash-interviu despre cele 4 schimbări dintr-un foc, Charalambous nu a oferit o explicație concretă:

„Când jucătorii sunt schimbați, bineînțeles că nu sunt fericiți, dar avem multe jocuri, unul duminică. Oricum am schimbat mulți jucători astăzi, am discutat înainte de meci că vor fi schimbări”.

„Trebuie să analizăm. Poate dacă golul pe care l-am înscris ar fi fost validat, așa cum trebuia, acum am fi avut 3 puncte. Trebuie să lucrăm mai mult la fazele fixe, am primit din nou gol dintr-un astfel de moment.

Știm că trebuie să ne îmbunătățim, să jucăm mai bine. Astăzi a fost un meci diferit, am schimbat aproape toți jucătorii față de meciul trecut. Acum s-a terminat, trebuie să ne concentrăm pe campionat”, a mai spus antrenorul cipriot pe seama meciului.

Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul. Fiecare om îl schimbam azi la pauză. 

Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Acționarul Rapidului a prefațat duelurile cu CSA Steaua și FCSB

Tot despre Oțelul - FCSB: 

Vali Moraru a izbucnit în studio: „Nu ne face Dorinel desfășurătorul! Să se uite la fază”

Gălățenii cred că puteau obține mai mult în meciul cu FCSB: „Au marcat la singura lor situație”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”