Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 07:44 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:52

Declarațiile lui Elias Charalambous (43 de ani) de la finalul meciului de Cupă dintre Oțelul și FCSB, scor 1-1, l-au iritat pe Mădălin Negoiță, moderator al emisiunii „Fotbal Show” de la PrimaSport. Acesta a răbufnit în timpul flash-interviului: „Ce limbaj de lemn, nu mai pot!”.

Seara trecută, FCSB a remizat la Galați, 1-1, a patra remiză pentru roș-albaștri în ultimele 5 partide. La flash-interviu, antrenorul principal din acte, Elias Charalambous, le-a reproșat arbitrilor că nu au validat golul înscris de Dawa și a repetat ideea că „acest meci s-a terminat, urmează altul duminică”, referindu-se la duelul cu Rapid.

Gigi Becali le-a decis soarta după remiza de la Galați: „I-am dat telefon lui MM. Doi jucători nu vor mai fi titulari!”
Oțelul - FCSB 1-1
Gigi Becali le-a decis soarta după remiza de la Galați: „I-am dat telefon lui MM. Doi jucători nu vor mai fi titulari!”

Elias Charalambous, după Oțelul - FCSB: „Trebuie să lucrăm mai mult la fazele fixe”

„Am venit aici să câștigăm, am reușit să înscriem un gol. Am fost informat, i-am văzut și pe cei din studiouri vorbind că trebuia acordat și al doilea gol, dar din păcate nu s-a pus.

Am primit din nou gol în ultimele minute ale meciului, din fază fixă, dar mai avem un meci în Cupă, dacă vom câștiga vom merge mai departe. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul de duminică, unul important”, a spus inițial Charalambous.

Moderatorul a izbucnit: „Dumnezeule, ce limbaj de lemn!”

Interviul a continuat cu o întrebare despre derby-ul din weekend cu Rapid, iar declarațiile lui Charalambous au provocat răbufnirea în studioul PrimaSport, din partea moderatorului Mădălin Negoiță, care traducea în timp real spusele cipriotului.

„Nu am jucat bine în prima repriză, am avut un adversar despre care știm că se apără foarte bine. Trebuie să fim mai buni duminică, urmează un derby, un meci de 3 puncte, important pentru toată lumea. 

Astfel de meciuri sunt frumoase pentru toată lumea. Am demonstrat în acest an că în astfel de jocuri suntem mult mai buni...”, a spus Charalambous, moment în care moderatorul a intervenit:

Doamne, Dumnezeule, ce limbaj de lemn! Nu mai pot, același lucru spune domnul... în fine”.

Acesta a făcut o observație și după ce interviul cu Charalambous s-a încheiat: „Puteam și eu să dau declarațiile astea, nu e nimic... a spus de 5 ori că s-a terminat meciul de cupă și urmează alt meci duminică”.

Moderatorul n-a mai suportat să-l asculte pe Charalambous: „Doamne, Dumnezeule, ce limbaj de lemn! Nu mai pot”
Mădălin Negoiță

VIDEO: Sergiu Radu, ex-campion cu Rapid, a prefațat derby-ul cu FCSB

Tot despre FCSB: 

Gigi Becali a intrat în direct, deranjat de mesajul lui Emil Grădinescu: „Asta e obrăznicie! Care e problema ta?”  + replica jurnalistului
Oțelul - FCSB 1-1
Gigi Becali a intrat în direct, deranjat de mesajul lui Emil Grădinescu: „Asta e obrăznicie! Care e problema ta?” + replica jurnalistului
A luat atitudine după criticile lui Becali: „Sună-l pe el! Dacă vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și plec”
Oțelul - FCSB 1-1
A luat atitudine după criticile lui Becali: „Sună-l pe el! Dacă vine și îmi spune că mi-a reziliat contractul, îmi fac bagajul și plec”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”