FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO

EXCLUSIV Surpriză pregătită de Andone » Dinamo transferă azi un jucător și antrenorul "câinilor" îl va folosi contra Stelei

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 10:03

Dinamo se pregătește pentru derby-ul cu Steaua, de sâmbătă, iar Andone se gândește la o surpriză.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Ioan Andone se gândește să îl folosească în meciul cu Steaua pe Dan Nistor

Mijlocașul a fost declarat liber de contract de Comisia pentru Soluționarea Litigiilor, iar astăzi se va da verdictul în cazul recursului celor Pandurii.

Dacă decizia îi va fi favorabilă, Nistor, 28 de ani, va semna cu Dinamo, cele două părți deja punându-se de acord asupra contractului. Astfel, mijlocașul poate apărea în repriza a doua a derby-ului Ligii 1.

Echipa probabilă Dinamo: Brănescu - Romera, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip - Hanca,Busuldzici, Palici - Rotariu, Gnohere, V. Lazăr

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazeta Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află toate detaliile despre transferul lui Nistor și ce salariu va avea mijlocașul.

Steaua - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 August 2016, 17:39

:))))))))))))))))) 16 august 2016 - seara de Oscar E efervescenţă-n ţară, Că echipa "celor mulţi" UCL visează iară. Ce contează că-s desculţi? Se umple Arena toată, Cocalarii dau navală. Câte zece laolaltă Abia au 5 ani de şcoală. Pe scaune - punga neagră. "Bă ala mai mititel Clasa-ntâi o ai întreagă.. Tradu de pe bileţel!" Şi citeste *** Trag *** celofanu' Selfie-uri, poze de tot felul, Ca să moară Feisbuceanu' Gigi admiră tribuna. Dar...picioarele-i se-nmoaie: "Vai de mine, să-mi trag una, ne-au facut de ***! Aoleu, băi Argăseală, Fa Meme că proastă eşti. Asta-i bă, ultrasereală: DOAR DINAMO BUCUREŞTI!!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony1973
jony1973  •  17 August 2016, 23:16

Atentie deci: Reghe va ataca mai mult pe partea lui Romera, asa cum a facut-o si la acel meci in care a jucat fundas dreapta Marc (foarte lent)!

jony1973
jony1973  •  17 August 2016, 23:14

Trebuie adus neaparat Nistor si jucat in locul lui Hanca la mijloc, iar Hanca trebuie retras fundas dreapta deoarece are viteza (fata de Romera care este lent) si poate face fata vitezei lui Hamrun. Altfel putem asista la un nou duel inegal cum a fost Hamrun cu Marc (un alt fundas lent) folosit de Rednic fundas dreapta la un meci cu 5teaua (FCSB).

Vezi toate comentariile (22)
Comentează