FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Cine sunt cei doi antrenori care îl pot pune la punct pe Gigi Becali: „Au carismă și experiență”

Cine sunt cei doi antrenori care îl pot pune la punct pe Gigi Becali
Cine sunt cei doi antrenori care îl pot pune la punct pe Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 10:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 16:04

Andrei Cristea (39 de ani), fost fotbalist la FCSB și Dinamo, este acum antrenor în Liga 3, la SC Popești-Leordeni, dar urmărește în continuare prima ligă.

Jucător la FCSB în perioada iulie 2004 - iulie 2006, Andrei Cristea a fost „talismanul” roș-albaștrilor în meciul retur cu Valencia din șaisprezecimile Cupei UEFA, în februarie 2005.

Patronul Gigi Becali l-a sunat atunci și i-a spus că a visat că va marca, după 0-2 în Spania. Cu Walter Zenga antrenor, atacantul a adus la realitate visul patronului, a reușit „dubla”, a dus meciul în prelungiri, iar roș-albaștrii s-au calificat în optimi.

VIDEO. Andrei Cristea numește antrenorii care se pot impune în fața lui Gigi Becali

Întrebat dacă el ar putea să gestioneze relația cu Gigi Becali, Andrei Cristea a amintit doi antrenori care au reușit și au făcut performanță: Cosmin Olăroiu și Walter Zenga.

„Eu cred că lucrurile se pot face într-un mod constructiv. De multe ori, sunt de înțeles și reacțiile dumnealui, de multe ori, e important și ceea ce transmite un antrenor, dar un exemplu în toată această ecuație au fost Cosmin Olăroiu și Walter Zenga, doi antrenori cu carismă, cu experiență, care au gestionat foarte bine relația cu domnul Becali”, a spus Andrei Cristea, într-un interviu acordat pentru GSP.

Walter Zenga a pregătit-o pe FCSB în perioada iulie 2004 - mai 2005, iar Cosmin Olăroiu a antrenat echipa lui Gigi Becali în perioada decembrie 2005 - iunie 2007.

FCSB, campioană?

Andrei Cristea a vorbit și despre lupta la titlu. S-a declarat impresionat de prestația celor de la Rapid, dar este de părere că FCSB este favorită la cucerirea trofeului de campioană.

„Sunt favoriți. Eu cred că pentru FCSB este important acest meci cu Rapid, ultimul meci din campionatul regulat, pentru că dacă vor câștiga meciul cu Rapid și cel cu Voluntari, diferența va fi foarte mare și atunci vor avea liniște. Dar în mare parte cred că sunt favoriți la acest campionat.

Rapid, o surpriză foarte plăcută cu kosovarii transferați, cu Rahmani, cu Burmaz, cu experiența pe care o au pe linia de fund, o echipă care are un public fantastic în spate... Eu cred că este un campionat cum nu a mai fost de mulți ani”, a mai spus Andrei Cristea.

Citește și:

Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”
Voluntari - FCSB
Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”
Tavi Popescu, făcut praf de Becali: „E inexplicabil. Să înțeleagă că nu merge cu pipăitul”
Voluntari - FCSB
Tavi Popescu, făcut praf de Becali: „E inexplicabil. Să înțeleagă că nu merge cu pipăitul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează