FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv // video CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Cine i-a băgat în cap muzica românească lui Adnan Golubovic: „Tana-nana. Manele și altele! Ia zi, frate, cine cântă?!”. Cum s-au împrietenit un sloven, un nord-macedonean și un croat la București, toți dinamoviști!

Adnan Golubovic +19   FOTO
Adnan Golubovic

Articol de , - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 10:53 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 22:44

Dinamovistul Adnan Golubovic a povestit cum decurge viața lui la București. În același bloc dintr-un complex rezidențial din Capitală locuiesc Golubovic, ex-dinamovistul Mirko Ivanovski și Christian Ilic, s-a legat o amiciție trainică.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Adnan Golubovic, 28 de ani, a explicat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor cum decurge viața sa în Capitală. Dinamovistul nu iese el prea des în centrul Bucureștiului, dar a reușit să lege o prietenie de excepție cu alți doi fotbaliști pe care i-a cunoscut în România. Slovenul cu origini bosniace a oferit detalii.

Adnan Golubovic, despre traiul său în România: „Aceleași acorduri orientale. Și oamenii! Nu traficul, pierzi jumătate de zi dacă mergi în centru”

"Mă simt bine la București. E cam același stil ca la Ljubljana. Oricum, viața mea este la fel de calmă, liniștită, nu prea ies. Ce-mi place în România? (râde) Muzica și cum reacționează oamenii. În Slovenia, oamenii sunt mai reci. Cu românii e mai ușor, sunt mai calzi.

E bine, dar la muncă trebuie să fii focusat.

Ce muzică ascult? Nu știu ce nume poartă, doar știu acordurile. Mirko Ivanovski m-a învățat. (râde și începe să fredoneze) Tana-nana. Manele? Da, da, astea! Îmi plac. Sunt astfel de melodii și în Bosnia. Acorduri orientale care-mi plac.

Ce nu-mi place la români? Traficul. Ooo, la cum se circulă în București, mai bine stai acasă. Dacă te duci în centru, pierzi jumătate de zi", a reacționat Adnan Golubovic pentru GSP.ro.

Mâncarea este similară cu cea din Bosnia. Sarmalele, micii, tot felul de mâncăruri aproximativ la fel. Mămăligă... No, no! N-am servit.

Adnan Golubovic, portar Dinamo

Balcanii s-au reunit la București: „Ne uităm la meciuri împreună, vorbim apoi despre cum a jucat fiecare”

Mirko Ivanovski a fost amuzat de situația povestită de Adnan Golubovic. Portarul "câinilor" a locuit o perioadă în cantonamentul de la Săftica, după care și-a închiriat un apartament în complexul "Cosmopolis", nu foarte departe de Capitală și de Săftica.

Acolo, s-a împrietenit cu ex-dinamovistul Mirko Ivanovski, acum la CS Tunari, tot acolo s-a mutat și actualul mijlocaș al roș-albilor, Christian Ilic. Balcanicii s-au reunit la București! Sloveno-bosniacul Golubovic a legat prietenie cu macedoneano-bulgarul Ivanovski și cu croatul Ilic.

24de partide a strâns Adnan Golubovic pentru Dinamo

„Adnan este vecinul meu, stăm unul lângă altul. În același bloc, pe același palier. Ne uităm la meciuri împreună, când ne permite timpul, plus Ilic. Vorbim mult între noi, ieșim la cafea, ne avem ca frații. Ne sunăm și după meciuri, «Tu cum ai jucat, eu am făcut asta, asta»”, a povestit Ivanovski pentru GSP.ro.

Mirko Ivanovski a povestit: „Mă trezesc cu Adnan la ușă și mă întreabă cum îi zice la melodia aia de a auzit-o la mine”

Mirko a mărturisit că nu se miră de faptul că Adnan Golubovic a prins drag de muzica românească.

"Mereu ascult muzica voastră la mine acasă. Uneori, când pleacă la antrenament, îmi bate Adnan la ușă: «Frate, cum îi zice la melodia aia de am auzit-o la tine?». Ne place mult muzica românească, nu doar manele, ci și diverse hit-uri de la radio. Nu am doar o melodie preferată, sunt mai multe.

De ce ascult? Așa-mi place mie. Și copilul meu știe să cânte în limba voastră, și soției îi place limba română, îi place Bucureștiul. Ne simțim foarte bine în România, este acasă", a explicat nord-macedoneanul Ivanovski.

27de meciuri, 4 goluri și 3 assist-uri a adunat Ivanovski pentru Dinamo

Citește și alte articole:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hakim Abdallah a spart tăcerea pentru GSP.ro! Încă mai speră ca suporterii să-i scandeze numele pe stadion: „Acea zi va veni. Mă trezesc zilnic cu acest gând”
DINAMO
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hakim Abdallah a spart tăcerea pentru GSP.ro! Încă mai speră ca suporterii să-i scandeze numele pe stadion: „Acea zi va veni. Mă trezesc zilnic cu acest gând”
Dinamo, la ora bilanțului » Comparație cu sezonul retrogradării: semnele pozitive și similitudinile îngrijorătoare
DINAMO
Dinamo, la ora bilanțului » Comparație cu sezonul retrogradării: semnele pozitive și similitudinile îngrijorătoare

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează