FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali atacă proiectul Primăriei: "Cum să investească la Rapid? Să aducă fina banii la mine și să sponsorizeze Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 11:22

Gigi Becali a atacat intenția Primăriei București de a investi bani în fotbal și a de prelua clubul Rapid.

Patronul Stelei a propus ca Primaria condusă de Gabriela Firea, fina lui, să investească la echipa roș-albastră.

"Cum să bage Primăria banii bucureștenilor în fotbal? Am văzut că vrea CSM București să facă echipă de fotbal și să preia Rapidul. Păi cum să fac asta?

Să aducă fina banii la mine, dacă vrea să investească bani în fotbal. Că sunt nașul ei. Să îmi dea mie stadionul (n.r. Arena Națională) și să joc gratis acolo. Să sponsorizeze Steaua și să facem o colaborare. Nu să facă o echipă nouă sau să bage bani la Rapid", a spus Becali la TV Sport ro.

Citește și: Becali a anunțat în direct la TV noul transfer: "M-a sunat Ana după meci! Îl aduc imediat, fără să mă gândesc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
928860000478598
Proca Cristian  •  18 Martie 2017, 15:32

pai ciobane ,i-ati *** si ciobanii tai fecesebisti si carativa in pipera...ce cautati voi,tarani de 2 lei in capitala....nu vedeti ca efectul vostru de turma s-a extins in toata tara....ati imbalsamat tara asta cu miros de ***. Noi ca Rapidisti,ne *** si pe tine ciobane si pe firea cu primaria ei si intentiile sale...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cris4co
cris4co  •  13 Martie 2017, 19:31

**********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************!

bakunin
bakunin  •  13 Martie 2017, 18:42
Postat de de_pe_tarnave pe 13 Martie 2017, 16:31

Si tu ai pus botu' ? Asa jurist esti?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează