FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

„Bocciu”, liderul galeriei rapidiste, a dezvăluit planul prin care se va răzbuna pe dinamoviști: „Vreau să îl anunț public” + răspunsul PCH

Galeria Rapidului amenință cu boicotarea derby-ului cu Dinamo, dacă rivalii nu schimbă sectorul giuleștenilor de pe Arena Națională. Liviu „Bocciu” Ungurean are și un plan al revanșei, dacă lucrurile nu vor fi rezolvate în orele următoare.
Galeria Rapidului amenință cu boicotarea derby-ului cu Dinamo, dacă rivalii nu schimbă sectorul giuleștenilor de pe Arena Națională. Liviu „Bocciu” Ungurean are și un plan al revanșei, dacă lucrurile nu vor fi rezolvate în orele următoare.

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 21:23 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 21:42

Galeria Rapidului amenință cu boicotarea derby-ului cu Dinamo, dacă rivalii nu schimbă sectorul giuleștenilor de pe Arena Națională. Liviu „Bocciu” Ungurean are și un plan al revanșei, dacă lucrurile nu vor fi rezolvate în orele următoare. De ultim moment, PCH dă semnale că părțile vor cădea la pace până la startul partidei. 

  • Dinamo - Rapid e programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Contrele dinaintea derby-ului pot lăsa o peluză goală pe Arena Națională. Rapidiștii sunt nemulțumiți că au primit bilete la inelul superior și au refuzat să le ia în primire.

Fără arbitru FIFA la derby » Iată cine arbitrează Dinamo - Rapid! A fost SUSPENDAT 3 luni de Vassaras
DINAMO - RAPID
Fără arbitru FIFA la derby » Iată cine arbitrează Dinamo - Rapid! A fost SUSPENDAT 3 luni de Vassaras

Liderul suporterilor giuleșteni, Liviu „Bocciu” Ungurean, dă vina pe Elias Bucurică, șeful Peluzei Cătălin Hîldan. Și amenință că la următorul meci Rapid - Dinamo va discuta direct cu cei din Peluza Sud a „câinilor”. Facțiunile dinamoviste nu se înțeleg de o bună perioadă de timp.

„Bocciu” vrea să se răzbune pe Dinamo: „La următorul meci, toate biletele vor fi predate celor de la Peluza Sud”

„Am avut un acord, am înțeles că singurul care se opune e domnul Elias Bucurică. Vreau să îl anunț public că de acum încolo vom discuta doar cu băieții de la Peluza Sud. E problema lor, dar noi nu avem nicio vină. Noi am respectat ce am discutat cu ei în tur. Acum, mingea e la ei.

Am discutat cu Elias Bucurică, a spus că vor remedia situația, apoi l-am sunat și nu a mai răspuns. Sunt surprins neplăcut. Nu știu ce s-a întâmplat cu el și aruncă aceste lucruri că ar fi vina noastră. 

Ei au luat-o pe un drum pe care eu nu pot să îl înțeleg. La următorul meci, toate biletele achiziționate pentru Dinamo vor fi predate celor de la Peluza Sud. 

Până acum i le dădeam domnului Bucurică, pentru că era reprezentantul lui Dinamo, dar acum a luat-o pe un drum greșit”, a precizat Liviu „Bocciu” Ungurean la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

PCH vrea să o dea la pace cu giuleștenii: „O să le dăm biletele, dar să lase «bass-ul» jos”

Spre seară, însă, au apărut indicii conform cărora cele două tabere ar fi ajuns la o înțelegere. Un lider din Peluza Cătălin Hîldan contactat de GSP a oferit ultimele informații despre scandalul zilei în Superligă: „O să le dăm biletele, nu este vina lor. Dar să lase «bass-ul» jos și să fie băieți corecți, că ține de educație!”.

2.800 de biletear primi rapidiștii la derby-ul cu Dinamo

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Imagini cu suporterii Rapidului la casele de bilete înaintea derby-ului cu Dinamo

Citește și alte știri din Superligă: 

Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”
DINAMO - RAPID
Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”
A venit replica lui Dinamo în scandalul biletelor cu Rapid, după acuzațiile și ironiile peluzei alb-vișinii
DINAMO
A venit replica lui Dinamo în scandalul biletelor cu Rapid, după acuzațiile și ironiile peluzei alb-vișinii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
aldan
aldan  •  25 Ianuarie 2024, 20:45
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 25 Ianuarie 2024, 08:40

Aici nu e vorba de ultimul rezultat! Ești doar naiv!?.... De fapt rapid nu se poate lăuda cu multe rezultate de-astea in fața lui Dinamo București!.... E vorba de lipsa de orice respect și rațiune a lustruitilor din Giulești pentru adversare,!!.... Fapte pe care ei, culmea dintr-o dată, le invocă acum!!!?.... Să-ți repet ca să înțelegi că văd că e întuneric pe lângă tine: băgați toți suporterii echipelor adverse după copertină, pe sinele de tren!! E normal așa ceva!?.... Unde ați mai văzut voi in Europa un caz similar, daca tot vorbim de poziționarea galeriilor!? Vreți să fiți respectați? Respectați și voi la rândul vostru!..... Pe urmă ați făcut tot posibilul că dinamoviștii sa nu poată afișa/prezenta nicio coregrafie și să rămână locul gol după perdea. Ați reușit!.... Și acum voi vreți tratament diferențiat să stați eventual in lojele de pe Național, da!?.... Și o considerație personală: în toată istoria voastră de așa ziși 100 de ani, singurele trofee adevărate le-ați câștigat numai cu dinamoviști declarați!... Bă, nu va cere nimeni nimic pentru asta, doar sa nu mai fiți ticăloși inutil cu Dinamo!!! Atât! Da fiți normali și nu animale, atunci când invocați competiția sportivă reală și corectă! .....Capisci?

Exact, ce-ati fost si ce-ati ajuns! Sa atarnati de un banner... Pt care, culmea absurdului, sa te lamentezi ca nu ti s-a permis sa ma jignesti in casa la mine! Si... hai sa n-o dam in sofisme, istorie si echipe ale systemului ca discutia nu te avantajeaza! Ce-ai vrea? Sa va platim tribut ca doi dinamovisti au luat titlul cu Rapid, asa cum ceilalti pretind sa ne mandrim cu realizarile lor europene?

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  25 Ianuarie 2024, 15:25
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 25 Ianuarie 2024, 08:46

Păi văd că tu ești și mai prost. Păcat de gradele de comparație didactice. La vremea ta e clar, că școala a fost închisă cu cheia de la clopotniță.

Deschide clopotnita, ia bilele de la clopot intre dinti si citeste: aici nu avem grad de comparatie. Cred ca este un adverb de mod... Nu-i asa? Ne indica cat de prost poti fi tu, adica nivelul tau de prostie. Faptul ca esti prost, e o certitudine si nu se determina prin comparatia cu cineva mai prost decat tine sau mai putin prost decat tine. Este evident ca tu esti cel mai prost dintre toti. Deci, nu esti prostut. esti prost de-a dreptul. Aici, "atat de prost" ne indica doar faptul ca esti incredibil de prost. Adica, am transmis indirect ca este evident ca prostia ta este "atat" de mare incat nu stim cum reusesti sa respiri singur.... De aceea am intrebat daca nu iti este greu sa traiesti fiind atat de prost... Nu trebuie sa mai raspunzi, pentru ca am inteles: iti este foarte greu.... Imi cer scuze daca nu ai inteles nimic, dar tocmai ti-am explicat ce se intampla. Nu te invinovati, nu te judeca prea aspru! (Am scris bine?! E corect?! Al naibii prost ce esti! ) :))

pelikan_10
pelikan_10  •  25 Ianuarie 2024, 11:00

Ce nu le convine lu' alde Bocciu, Butelie, Corsicanu & comp.? Doar li se rezervase locuri in inaltul cerului, acolo unde se simt ei cel mai bine. Totusi, acea zona prezinta si un incovenient pentru ei. De acolo, flegmele lor si pungile cu urina nu mai ajung peste adversari...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close