FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - CSU CRAIOVA 0-3

Bogdan Vătăjelu, în lacrimi pentru Ucraina: „Îmi este greu, am copii și văd cum alții fug din țara lor”

Bogdan Vătăjelu (captură Digi Sport)
Bogdan Vătăjelu (captură Digi Sport)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 20:16 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 20:32

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Mioveni, scor 3-0, la capătul unei partide din etapa #29 din Liga 1. Jovan Markovic și Ștefan Baiaram, tinerii atacanți ai oltenilor, au adus victoria echipei lui Reghecampf.

La finalul duelului de la Mioveni, fundașul Craiovei, Bogdan Vătăjelu, nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebat despre războiul din Ucraina.

CS Universitatea Craiova se implică în ajutorarea victimelor din Ucraina » Tricouri speciale la Mioveni, care vor fi scoase la licitație
CS MIOVENI - CSU CRAIOVA
CS Universitatea Craiova se implică în ajutorarea victimelor din Ucraina » Tricouri speciale la Mioveni, care vor fi scoase la licitație

Bogdan Vătăjelu, marcat de situația dramatică din Ucraina

Fundașul Craiovei a izbucnit în lacrimi la flash-interviul de la finalul partidei și a mărturisit că în ultimele zile nu a putut privi imaginile dezastrului din Ucraina, arătându-se profund îndurerat de evenimentele care au zguduit țara vecină.

„Evit să mă mai uit pe rețelele de socializare, pentru că de când am familie, îmi este foarte greu. Am copii și văd cum alții fug din țara lor ...”, a spus cu ochii inundați în lacrimi, Bogdan Vătăjelu.

Vătăjelu consideră că nu a fost penalty

Centralul întâlnirii de la Mioveni, Marian Barbu, nu a dictat lovitură de pedeapsă la alunecarea lui Vătăjelu asupra lui Alexandru Buziuc. Fundașul Craiovei a afirmat însă că a lovit mingea și consideră că decizia arbitrului a fost una corectă.

„Sincer, eu am jucat mingea. Din punctul meu de vedere nu a fost penalty, pentru că am lovit și mingea, dar poate un alt arbitru ar fi dat. Consider că a fost un arbitraj destul de corect”, a adăugat Vătăjelu.

Ne dorim să continuăm cu victorii în play-off. La campionat mai sunt matematic șanse, dar cred că este destul de greu. Noi ne dorim să câștigăm meciuri, pentru că jucăm pentru club, pentru noi și este important să prindem un loc de Europa. - Bogdan Vătăjelu, fundaș CSU Craiova

Vătăjelu, încântat de cum arată Craiova 

În urma succesului de la Mioveni, Craiova a bifat a cincea victorie la rând, iar acum trupa lui Reghecampf se pregătește să continue forma bună în play-off-ul Ligii 1. 

Reghecampf a prins curaj, după al cincilea succes la rând » Obiectivul absolut setat pentru play-off
CS MIOVENI - CSU CRAIOVA 0-3
Reghecampf a prins curaj, după al cincilea succes la rând » Obiectivul absolut setat pentru play-off

„E clar că suntem foarte fericiți, am legat cinci victorii și ne bucurăm că ne continuăm această serie foarte bună. Aceasta este fața Craiovei. Dacă ne uităm în trecut, la acele meciuri, consider că am avut și puțin ghinion, pentru că am colegi valoroși și suntem o echipă cu pretenții. Dacă ne gândim acum ce puncte am fi putut câștiga în acele meciuri, probabil că am fi fost mult mai sus și altfel se vorbea de noi acum. Trebuie să continuăm seria aceasta și de la anul să fim altfel, pentru că ne putem bate cu orice echipă din România”, a punctat fundașul Craiovei după victoria din deplasarea de la Mioveni.

Ne bucurăm că am reușit să câștigăm meciul. Sunt importante cele trei puncte. Mă bucur că am marcat și sper să o țin tot așa. Îmi fac jocul cum trebuie și, dacă marchez, bine, daca nu, sper să joc cât mai bine în fiecare meci. Pot mai mult și sper să nu se termine aici. Ne lipsesc mulți jucători. Când revin, sper să fim și mai puternici de atât. Am pierdut ușor unele puncte, dar trebuie să luăm de la capăt după fiecare meci și sper ca în play-off să nu mai fie așa. Vrem să terminăm cât mai sus în campionat, să câștigăm Cupa și să marchez cât mai multe goluri.
E un sentiment urât (n.r - despre războiul din Ucraina). Nu ne așteptam să fie chiar așa. Sper să se oprească cât mai repede și le doresc multă sănătate celor din Ucraina” - Jovan Markovic, atacant CSU Craiova

Clasamentul actualizat în Liga 1

VIDEO Universitatea Craiova, tricouri personalizate cu numele orașelor din Ucraina » Toate vor fi scoase la licitație

Citește alte știri despre CS Universitatea Craiova

Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna februarie
CEI MAI BUNI
Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna februarie
Sorin Cârțu „urechează” un tânăr jucător al Craiovei: „După ce reușește o situație sau un gol încântător, e superficial”
CSU Craiova
Sorin Cârțu „urechează” un tânăr jucător al Craiovei: „După ce reușește o situație sau un gol încântător, e superficial”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează