FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Constantin Budescu surprinde, la 31 de ani: „Vreau să mă apuc și eu de fotbal. Până acum, am jucat de plăcere”

Constantin Budescu / Sursă foto: GSP
Constantin Budescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 17:09 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 17:28

Constantin Budescu (31 de ani), fotbalistul de la Astra Giurgiu, a oferit o declarație surprinzătoare. Considerat un mare talent, Budescu spune că abia acum vrea să se apuce de fotbal.

„Eu sunt foarte motivat. De când m-am întors în România, le-am zis băieților că vreau să mă apuc și eu de fotbal. Am încercat să mă schimb, încerc în continuare. Eu acum sunt foarte motivat, vreau să mai joc fotbal până la 39-40 de ani, așa că mă apuc și eu de fotbal acum, după 30 de ani. Până acum, am jucat de plăcere.

Mă gândesc și la un transfer. M-au sunat foarte mulți să mă întrebe. Nu pot vorbi deocamdată. În perioada de transferuri, pot discuta cu oricine. Și în România m-aș transfera, de ce nu. Mie îmi place să joc în România”, a spus Budescu, potrivit as.ro

Nu am mai vorbit cu Șumudică. Este devreme să vorbim despre a face echipă în România cu el. El antrenează în Turcia, sunt alte condiții pentru el acolo, cred că este greu să mai vină în România. Dacă a zis că vrea să vină să se bată la titlu, să vină, poate veni.
- Constantin Budescu

De-a lungul carierei, Budescu a jucat la Astra, Dalian Yifang, FCSB și Al Shabab.  Acesta mai are un an și jumătate de contract cu Astra.

2.400.000 de euroe cota de piață a lui Budescu, potrivit Transfermarkt

VIDEO Budescu, fază genială la antrenamentele de la Cheile Grădiștei

Citește și alte știri de actualitate: 

Umilit! A vorbit ieri la TV despre situația de la Dinamo, iar azi spaniolii l-au dat afară! Moment stânjenitor: „Dați-mi contractul, nu sunt plătit de 4 luni”

EXCLUSIV Scene incredibile în Liga 1! Antrenor dat afară după 48 de ore de la numire, la ordinul primarului: „Nu poți face ce vrei tu aici”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
persanu
persanu  •  02 Decembrie 2020, 19:52
Postat de hitagoft pe 02 Decembrie 2020, 18:49

sa-i spuna careva lui budescu ca aproape are 32 de ani. si daca cumva se indreapta clubul impotriva lui sa plateasca aia 700 de mii de euro datorati arabilor,tare imi este ca moare de foame la propriu. ca ,cam atata este averea lui budescu,de vreo 700 de mii de euro. deci chiar bine.

Stai linistit , ca aia si ia asumat marele patron cand a revenit la Astra , si ori ia dat lu Budescu la semnatura astfel incat sa raspunda el dupa procesul se va fi terminat ori nu ia dat nimic lui Budi si a ramas sa raspunda el.

hitagoft
hitagoft  •  02 Decembrie 2020, 18:49

sa-i spuna careva lui budescu ca aproape are 32 de ani. si daca cumva se indreapta clubul impotriva lui sa plateasca aia 700 de mii de euro datorati arabilor,tare imi este ca moare de foame la propriu. ca ,cam atata este averea lui budescu,de vreo 700 de mii de euro. deci chiar bine.

10arecare
10arecare  •  02 Decembrie 2020, 18:44

Sa marțea, acelasi profil de jucător dar cu 7 clase în peste budescu. Budescu a prins pentru ca e genul de jucător pe care toți îl vroiau în curtea scolii, dar daca stai să-l masori din cap pana în picioare nu are nici o treaba cu fotbalul. La noi mai merge... Mai dai de echipele de la primărie ii mai păcălești. Sa nu uitam ca nu a făcut fata în liga 2 chineza... Va dați seama ce fotbalist bun :))) evident ca fanii lui ma vor înjura :)))) Nici nu-mi dau seama cum poți fi fan Budescu sau fan Alibec :)))) sau fan Tănase... Si pot continua

Vezi toate comentariile (10)
Comentează