FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu nu a iertat pe nimeni » Caracterizări dure: "Cu FCSB s-a luat gol din pancreasul lui Penedo". Pe cine numește "criminali ai fotbalului"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 23:21

Legenda dinamovistă Cornel Dinu (70 de ani) nu a ezitat să-i critice pe fundașii lui Dinamo pentru prestația dezastruoasă din înfrângerea suferită luni la Mediaș, 2-3.

" Dinamo putea să fie egalată și de Voluntari, în prima etapă, în ultimul minut. Cu FCSB, Dinamo a egalat în minutul 90 printr-o lovitură de cap norocoasă. La ce marcaj face Bălașa, era normal să se întâmple așa ceva. La Mediaș, Dinamo a condus doar câteva minute, apoi a revenit în întunecime. 

La Dinamo nu știu dacă pot să afirm că sunt doi apărători buni în echipă. Corbu e la încercare, Popescu e un fel de speranță fără nicio scăpare, Katsikas e bun lângă Zorba Grecul, să danseze Sirtaki.  Popovici își lovește coechiperul și de aici iese autogol.  Nu poți să primești atâtea goluri. 

E vorba de un echilibru dinamic. Corbu e apărător? Popovici, săracul, e apărător? Ce aport defensiv au Nistor, Hanca sau Mahlangu? Cum să nu primești 7 goluri în 3 meciuri?  Am luat gol cu FCSB din pancreasul lui Penedo (n.r- golul doi al FCSB-ului, reușit de Florinel Coman din corner). Multă ignoranță, puțină pricepere!", a declarat Cornel Dinu, la TV Digi Sport. 

"Drama noastră, nu doar la Dinamo, e calitatea conducătorilor și a antrenorilor, care nu sunt în stare să evalueze capacitatea reală a loturilor. Steaua face transferuri, dar nu-și dă seama încă de la început că îi mai trebuie un fundaș central. Așa e și la Craiova, dar și la alte echipe ale noastre, mai ales la cele importante, care se luptă pentru primele locuri" Cornel Dinu

"Mai intervine și capacitatea profesională a antrenorilor. E dramatic ce se petrece cu școala de antrenori. Numărătorul de cornere Vochin e consilier pe probleme tehnice, iar șeful școlii de antrenori e un renegat de la municipalitate. Mai e unul, Tăbârcă, acest nume blestemat. Din programa antrenorilor români s-au scos cu ignoranță anatomia, fiziologia, pedagogia, psihologia, limba străină, dar și teoria antrenamentului. Astfel, apar antrenori pe bandă rulantă. Criminali ai fotbalului, care n-au niciun fel de pregătire" Cornel Dinu

Dinamo a pierdut luni seara pe terenul lui Gaz Metan, 2-3, după ce a condus cu 2-1. Florin Bratu a fost trădat de defensivă, iar "câinii" au ratat șansa de a urca pe primul loc pentru prima oară în ultimii doi ani. 

Nici Giani Kiriță nu a avut milă de fundașii lui Bratu: "Să mă scuze, dar el gafează meci de meci" 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
merace
merace  •  08 August 2018, 22:38

Criminali ai fotbalului, antrenorii fara pregatire academica?! Dar cand el, Dinu, a ajuns secretar de stat, ce pregatire avea pentru asa functie?! :D

merace
merace  •  08 August 2018, 22:22

La cati bani mai valoreaza azi opiniile lui Dinu despre fotbal, ar trebui sa aiba destui ca sa isi puna dinti! :D

merace
merace  •  08 August 2018, 22:20

cui ii mai pasa de parerea lui Dinu? El s-a dat la fund din fotbal dupa ce a primit functii grase pe la guvern... Acum se da mare in presa ca sa nu-l uite lumea...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează