FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-0

FOTO+VIDEO Craiova - FCSB 2-0 » Roș-albaștrii capitulează în Bănie și pierd primul loc! Noul clasament din play-off

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1.// FOTO: facebook.com/UCVOficial +8   FOTO
Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1.// FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 21:44 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 22:09

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1.

Programul play-off-ului din Liga 1

Craiova a deschis scorul după o fază de PlayStation, la care Alexandru Cicâldău, ajuns la finalizare, nu i-a dat nicio șansă lui Andrei Vlad ('38). Oltenii au construit cu multă răbdare o fază de atac, la care defensiva FCSB-ului a fost șah-mat. Angajat de Mateiu cu o pasă de peste 35 de metri, Vătăjelu a „inventat” o centrare perfectă pentru Cicâldău. „Cic”, decarul-golgeter al alb-albaștrilor, a înscris printr-o execuție de efect, plasată, la care Vlad n-a găsit răspuns.

10 goluria înscris Cicâldău în actuala stagiune

Andrei Vlad, ce gafă!

Repriza secundă a început cum nu se putea mai prost pentru Craiova. Alb-albaștrii au rămas în „10” după eliminarea lui Vătăjelu, iar emoțiile au început să crească la poarta lui Pigliacelli. Din acel moment, oltenii au mizat doar pe cartea contraatacului, stil care a facilitat golul secund al trupei lui Marinos Ouzounidis. Care n-ar fi avut loc însă fără largul concurs al lui Andrei Vlad. 

Portarul lui FCSB, ireproșabil pe durata acestui sezon, a intervenit inexplicabil la șutul expediat de Nistor din afara careului. Vlad a apreciat greșit traiectoria balonului, mingea l-a izbit pe goalkeeper în mâna stângă și s-a dus în plasă.

Penalty cerut de FCSB, „roșu” pentru Vătăjelu

+4 FOTO

Duelul din Bănie a avut parte și de faze încinse. FCSB a solicitat un penalty în minutul 6. Adrian Niță, scăpat spre poarta lui Pigliacelli, a șutat modest, în picioarele italianului. Însă punctul culminant al fazei nu se oprește aici. După ce a tras, Niță a fost călcat pe tendon de către Nicușor Bancu. Istvan Kovacs, „centralul” întâlnirii, a lăsat jocul să continue.

În startul reprizei secunde ('54), Craiova a rămas în „10”, Vătăjelu fiind trimis la vestiare pentru cumul de „galbene”. Fundașul oltenilor, avertizat în prima repriză, l-a „placat” pe Octavian Popescu în marginea careului de 16 metri. „Perla” roș-albaștrilor a avut probleme cu respirația câteva secunde, însă ulterior și-a revenit.

FCSB a avut și un gol anulat până la final ('73). Moruțan a reușit să marcheze, finalizând o pasă filtrantă de excepție a lui Ovidiu Popescu. Reușita nu a fost însă validată, pentru că asistentul de pe acea parte, Vasile Marinescu, a dictat ofsaid.

FCSB a pierdut primul loc

După această etapă, avem un nou lider: CFR Cluj, care a învins-o miercuri pe FC Botoșani, 2-0. FCSB a trecut pe locul secund, la două lungimi în spatele campioanei. Craiova e pe 3 (37 de puncte).

Cum au sărbătorit oltenii victoria:

Atmosfera în vestiar după meci

Să se audă-n toată țara strigătul nostru de luptă. 💙 #AsaELaCraiova

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 29 aprilie 2021

Craiova - FCSB 2-0

Click aici pentru statisticile meciului!

Craiova - FCSB » Echipele de start

CRAIOVA: Pigliacelli - Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu - Mateiu, Nistor - Cîmpanu, Cicâldău, Mitran - Ivan
REZERVE: L. Popescu, N. Constantin, Căpățînă, Bic, Fedele, Screciu, Camara, Mamut, Tudorie
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

FCSB: A. Vlad - Haruț, I. Cristea, Miron, Radunovic - Moruțan, Șut, Ov. Popescu - Ad. Niță, Fl. Tănase, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Simion, Filip, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș
ANTRENOR: Toni Petrea

STADION: „Ion Oblemenco”
ARBITRU: Istvan Kovacs / A1: Vasile Marinescu; A2: Ovidiu Artene

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB:

N-a mai suportat! Becali și-a umilit jucătorul chiar înainte de pauză

Gafă uluitoare a lui Andrei Vlad în Craiova - FCSB » Portarul roș-albaștrilor, intervenție lamentabilă la șutul lui Nistor

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (945)
dansy
dansy  •  30 Aprilie 2021, 19:15

Mai zioaristilor voi stiti ce inceamna" a placa"?Eu cred ca habar nu aveti daca scrieti ca vatajelu l-a placat pe noul simulator al FCSB.

tororosso
tororosso  •  30 Aprilie 2021, 16:33

Dacă nu ar fi de spaima spaimelor acest pseudo campionat ar fi de plâns , sau de râs. De râs in hohote,ai bine , in reprize (2 x 45min.+-) autogeneratoare greu de stăpânit. Trăiască FRF & LPF și înțelepții patroni , că buni mai sunt la casa omului. De fapt, vivat de patru ori, că sare in ajutor si arbitrajul că doar nu tre’ să “mânancă” și gura lor ceva acesti propagandisti ai kitsch- ului? .Meciuri jucate în avans la o partidă de poker lângă un pahar whisky și untrabuc de a lui Castro dar și câteva doritoare în ale plăcerilor. Dacă ar exista și în fotbal un DNA , s-ar face ligile din România din 2 sau 4 echipe . Un fotbal de împrumut și cămătărie care din păcate nu trebuie privit și nici măcar citit . Ne mai saltă buza și ne cad ploapele când vedem halul în care a ajuns fotbalul din România în campionat inclusiv naționala ?

ironicc
ironicc  •  30 Aprilie 2021, 09:39

Cine eee peee priimuuull loooc? DAAA ..Asa e la Craiova:))))))) vesnic locul 3 :)))))))))

Vezi toate comentariile (945)
Comentează