FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Cum explică Hagi poticnirile de la Farul: „S-a întâmplat ceva așteptat 100 de ani! Vă tot amintesc”

Gheorghe Hagi spune că Farul e în mijlocul unui proces de lungă durată / foto: Raed Krishan
Gheorghe Hagi spune că Farul e în mijlocul unui proces de lungă durată / foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 18:14 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 19:38

În conferința de presă de la finalul meciului cu Dinamo, pierdut cu 0-2, managerul tehnic al campioanei, Gheorghe Hagi, a făcut o declarație cu substrat. „Regele” a lăsat de înțeles că titlul neașteptat cucerit anul trecut a adus de la sine și multă relaxare în structurile clubului.

La un an după ce a câștigat campionatul, primul din istoria „marinarilor”, al doilea, dacă e luat în calcul și titlul din „era Viitorul”, Farul traversează o perioadă caracterizată și printr-o vizibilă doză de inconstanță.

Dobrogenii au ratat accesul în cupele europene, au un sezon fluctuant și nu sunt siguri în acest moment nici de clasarea în play-off. Despre tot acest proces a vorbit, cu cărțile pe față, conducătorul clubului, Gică Hagi, în ultima conferință de presă.

Scenariu absurd
editorial
Scenariu absurd

Gică Hagi, despre situația curentă de la Farul: „Anul trecut s-a întâmplat ceva mare! Să-i țin cu picioarele pe pământ...”

Hagi a reclamat inclusiv pasivitatea pe care o observă uneori la jucătorii săi:

Dacă vă las să intrați la antrenamente, să vedeți ce se întâmplă, ce le zic... Dar, câteodată, eu zic, eu aud ! Iar lucrurile merg înainte.

Dar vom vedea, vom încerca să facem lucrurile cât putem, că și noi avem posibilitățile noastre, limitele noastre. Dacă voi vă uitați la limitele pe care le are Farul, și-n ultima perioadă vi le tot amintesc... Pentru că anul trecut s-a întâmplat ceva mare, ceva ce s-a așteptat 100 de ani! Și să-i țin cu picioarele pe pământ...(n.r. gesticulează)

Vom vedea! E treabă multă de făcut. Suntem împreună, eu așa știu, sperăm s-o dregem în continuare”, a afirmat Hagi.

Învăț și eu din toate acestea. Toate lucrurile care mi se întâmplă mă fac să devin mai bun, învăț din orice, niciodată nu le știi pe toate. Nu suntem perfecți! Sper că eu, staff-ul și conducerea vom găsi soluții viabile pentru a schimba lucrurile. 

- Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

Citește și alte știri din Superligă: 

EXCLUSIV Bernd Storck, în pericol la Sepsi? Dezvăluiri din club: „Au dedus unii așa, din scurt...” + Când va fi decisă soarta neamțului

FOTO Gică Hagi, surpriză pentru suporterul Farului care a plâns la meciul cu Dinamo: „Dumi a impresionat o țară întreagă”

EXCLUSIV Ofertă de ultimă oră din Argentina pentru un alt jucător din Superligă! Patru zile decisive pentru a se semna actele de transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  15 Februarie 2024, 04:50
Postat de parachioara5 pe 14 Februarie 2024, 21:40

...oare de ce nu se retrageacest fost fotbalist mediocru si actual antrenor submediocru din fotbal ?...de ce nu i pune nimeni aceasta intrebare ?

mai poti? esti penibil rau. de fiecare data comentezi doar aiurea de orice jucator/antrenor... fa tu mai carpalete ce au facut ei!!

parachioara5
parachioara5  •  14 Februarie 2024, 21:40

...oare de ce nu se retrageacest fost fotbalist mediocru si actual antrenor submediocru din fotbal ?...de ce nu i pune nimeni aceasta intrebare ?

danutcornel
danutcornel  •  14 Februarie 2024, 20:04

anul trecut vau ajutat arbitrii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează