FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum îl caracterizează presa din Belgia pe Darius Olaru + Ce echipe au pus ochii pe mijlocașul lui Gigi Becali

Darius Olaru
Darius Olaru

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 20:08 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 21:39

Jurnaliștii de la voetbalnieuws.be scriu la superlativ despre Darius Olaru, 25 de ani, dar admit că Gent și Anderlecht, interesate de el, ar avea probleme să-l ia din cauza prețului mare pus de Gigi Becali: 7 milioane de euro.

După o primă jumătate de sezon de excepție, Darius Olaru este la mare căutare. Au pus ochii pe el Monza, Torino, din Serie A, dar și în Belgia există interes pentru mijlocașul lui FCSB, dezvăluie cotidianul voetbalnieuws.be.

„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”
FCSB
„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”

El se află pe listele de achiziții ale lui Gent și Anderlecht.

Ce scrie presa din Belgia despre Darius Olaru

"Darius Olaru, mijlocaşul box to box al celor de la FCSB, în vârstă de 25 de ani, impresionează prin capacitatea de efort, infiltrările sale şi energia aparent fără de sfârşit.

Antrenorul român Ioan Ovidiu Sabău îl laudă pe Darius Olaru, ca fiind un jucător care loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare, este capabil să atace, dar şi să se apere, cu o inspiraţie foarte mare în faţa porţii.

În actualul sezon, Olaru a marcat deja 10 goluri în Superliga și este în prezent golgheterul campionatului - o realizare extraordinară pentru un mijlocaș central.

Valoarea sa de piață a crescut la 6,5 ​​milioane de euro, făcându-l cel mai valoros jucător din liga română în acest moment.

Bănel Nicoliţă, fost internaţional şi actual manager, crede cu tărie că Olaru poate face față în cele mai bune competiţii europene şi insistă că orice club care îl semnează nu va regreta.

Nu este surprinzător faptul că jucătorul de 25 de ani e o adevărată senzaţie în fotbalul românesc, iar FCSB speră să profite financiar de pe urma sa”, notează publicația amintită.

Voetbalnieuws.be admite însă că pentru cluburile belgiene este un fotbalist greu accesibil. În special pentru Gent, club strâmtorat din puncte de vedere financiar, întrucât „patronul Gigi Becali a declarat în mod explicit că Olaru nu poate pleca pentru mai puțin de 7.000.000 de euro”.

Gigi Becali i-a fixat prețul lui Darius Olaru

Gigi Becali a menționat suma respectivă în urmă cu doar câteva zile, când s-a scris că Anderlecht ar fi făcut o ofertă de 3 milioane de euro.

„Am cerut șapte milioane. Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face în iarna asta dacă dau cele șapte milioane.

Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră.”, a spus patronul FCSB.

VIDEO CFR Cluj - FCSB » Gol superb reușit de Olaru dintr-o pasă de geniu a lui Coman

Mai puteți citi:

Ședință crucială în Spania » Conducerea clujenilor îi decide viitorul în cantonament

Dificultăți tehnice :) » Cum a ajuns Rapid să fie „condusă” la 11 goluri în amicalul de astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
digei
digei  •  07 Ianuarie 2024, 02:20

Becali umfla pretul si cu complicitatea tacita a jucatorilor si impresarilor. De parca echipele de afara n-ar sti cat a cerut de fapt patronul. Iar jucatorii raman pe loc. Le convine? Habar n-am si nu ma intereseaza, amintea, ce jocuri murdare se fac. Ori cluburile respective nu au oficiali in strae sa urmareasca un pret de jucator si sunt mereu in contratimp. Becali asta si vrea, anumiti jucatori sa-i ramana pe loc.

elgabri
elgabri  •  06 Ianuarie 2024, 23:21

Sa i pregateasca batistele ca vine ;)))

dobrin
dobrin  •  06 Ianuarie 2024, 22:16

Asta nu-i nimic, cica presa din Anglia il vede pe Olaru un fel de Harry Potter!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează