FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 3-0

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Dusan Uhrin, concluzii după prima victorie la Dinamo: „E doar un mic pas, nu pot spune că acum suntem cei mai buni”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 23:28

Dusan Uhrin, 51 de ani, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre victoria reușită de Dinamo contra lui Hermannstadt, scor 3-0. 

După ce debutase cu înfrângere, 2-3 contra Chindiei, cehul izbutește astfel să obțină prima victorie de când a fost instalat.

„A fost un meci foarte dificil pentru noi. Cred că am stat foarte bine în defensivă, singura greșeală a fost la penalty. E bine când începi să câștigi. Atitudinea a contat foarte mult azi. E doar un mic pas, nu vreau să spun că suntem acum, brusc, cei mai buni.

Meseria noastră este să câștigăm. Mai bine întoarcem clasamentul, dar trebuie să fim concentrați pe pregătirea noastră, să ne antrenăm și să jucăm mai bine. Sper că jucătorii vor înțelege ceea ce le cer”, a spus Uhrin la Look Sport.

Antrenorul ceh al lui Dinamo a vorbit și despre posibilitatea ca echipa să se mai întărească în perioada următoare:Am discutat despre unii jucători, dar e greu să mai găsim jucători acum, credeți-mă”.

VEZI ȘI:

Rușine istorică! Dinamo și FCSB au făcut ROCADA! » Victoria lui Dinamo trimite echipa lui Gigi Becali pe ULTIMUL LOC!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
danirovl
danirovl  •  27 August 2019, 09:27

Trebuia sa fie un meci frumos,dar l a omorat arbitrul...ce naiba ba, asta arbitra bine!!nu vb de greseli,dar a fost maniera de pe vremea cooperativei,la fiecare contact toti jucatori cerseau fault si chiar se fluiera!! Penibil...afara nici la feminin nu se arbitraza asa ba baitule!!! Dasta ne fluiera toti pe afara ca stam numai pe jos...ca sunt obisnuiti cu arbitraje dinastea de juniori!!

ray51
ray51  •  27 August 2019, 07:55

Daca Uhrin face 'bici' din Dinamo, atunci imi arunc palaria in fata lui!

bendyx066
bendyx066  •  27 August 2019, 00:11

E doliu în redacție?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează