FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Iuliu Mureșan vrea mai mult de la jucătorii lui Dinamo: „Dacă ar face asta, ar fi fantastic” » Ce spune despre Anton și viitorul lui Bonetti

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 10:09 / Actualizat marti, 17 august 2021 12:12

Iuliu Mureșan a comentat la GSP LIVE situația de la Dinamo și a analizat înfrângerea cu CS Mioveni, 0-1.

Administratorul special al „câinilor” le-a transmis jucătorilor să se inspire din atitudinea fanilor, s-a declarat nemulțumit de înfrângere, dar a apreciat debutul lui Ionuț Amzar (fundaș stânga, 18 ani).

VIDEO Iuliu Mureșan, după Dinamo – CS Mioveni: „E frustrant! Trebuia să câștigăm”

„E o înfrângerea grea. Ar fi trebuit să câștigăm. Era un meci cu o nou promovată. Ar fi fost bine dacă ne-am fi câștigat și acest meci de acasă. Așa, din cinci partide am câștigat două și am pierdut trei.  

Din nefericire, am pierdut tot cu 1-0. E frustrant că pierzi mereu cu 1-0 și că în toate partidele am fost conduși. Aseară am luat un gol foarte ciudat, 

Pot remarca un singur lucru pozitiv, debutul lui Amzar. Chiar dacă are un deficit de fizic, compensează prin viteză. E un real câștig. A jucat fără nicio frică, chiar cu tupeu. Nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat aseară, dar nici nu pot fi supărat. Jucătorii au dat totul. Dacă vor lua mai mult de la galerie, ar fi fantastic”, a spus Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan: „Sper ca Anton să mai joace două meciuri la Dinamo”

Administratorul special al clubului a vorbit și despre mijlocașul Paul Anton, care și-a depus memoriu pentru a-și încheia contractul, din cauza datoriilor.

„Anton e un jucător esențial și ar ordona jocul. I-ar liniști pe jucători. Ne-ar ajuta foarte mult. Dacă Anton nu e în teren și Sorescu nu e în formă, echipă suferă.

Am vorbit aseară cu Anton. I-am zis că, indiferent ce se va întâmpla la Comisii, mi-aș dori să mai joace două meciuri, în care să se vadă dorința lui și pe care să le câștigăm. Toți jucătorii îl caută pe Anton pe teren. E un jucător esențial”, a mai spus Mureșan.

+10 FOTO

Bonetti, evaluat după pauza internațională

Oficialul „câinilor” a vorbit și despre soarta italianului Dario Bonetti și a spus că acesta va fi ținut la club doar de rezultate.

„Eu niciodată nu mi-am asumat un antrenor. Pe antrenor îi țin rezultate. Deocamdată nu am motive să mă gândesc la anumite lucruri. Vom face evaluări la un anumit interval de timp. 

Acum avem două meciuri grele, cu Farul și FC Argeș, iar după aceea sperăm să se schimbe ceva în pauza pentru meciurile internaționale. Ulterior, după unul, două sau trei meciuri vom face evaluări”, a mai adăugat Iuliu Mureșan.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Liderul a fost cel mai slab de pe teren! Sorescu, inexistent cu CS Mioveni + note rușinoase primite de tinerii de la Dinamo

Dario Bonetti și Alexandru Pelici, după Dinamo - CS Mioveni: „Au înscris dintr-un singur șut pe poartă” / „Am fost speriați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
creeperno115
creeperno115  •  17 August 2021, 22:42

De ce sa nu-l laudam daca a jucat la debutul lui in liga 1 si a jucat foarte bine. Daca continua tot asa, o sa-l depaseasca pe filip

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 August 2021, 15:38

Mai usor cu laudele!Copilul are viteza doar pana la... primul adversar care ii iese in cale!Unde...pierde mingea!Iar in aparare nu le are chiar deloc!Ba risca sa faca si multe penalty-uri pentru ca lasa adversarul sa intre in careu si apoi il ataca...din spate!Nu i-a zis nimeni ca o deposedare din spate in 99% din cazuri e...fault?Singurul lui plus, a fost determinarea!Risipa de efort!Ceeace nu prea s-a vazut la multi jucatori ai lui Dinamo in meciul cu Mioveni!

calinescu_
calinescu_  •  17 August 2021, 13:30

Trebuie intervenit azi . Maine va fi prea tarziu ....!!! Asa nu se mai poate continua ...!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează