FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul campion cu Dinamo e dezamăgit de jucătorii aduși la club: „Nu-i găsesc pe ăia buni!”

Mirko Ivanovski (dreapta), unul dintre jucătorii străini de la Dinamo // foto: Imago Images
Mirko Ivanovski (dreapta), unul dintre jucătorii străini de la Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 12:09 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 12:49

Cristian Pulhac (37 de ani), fost fundaș la Dinamo, pune sub semnul întrebării calitatea jucătorilor străini transferați de fosta sa echipă.

Dinamo nu a reușit să obțină vreo victorie de la revenirea lui Mircea Rednic pe banca echipei, în ciuda transferurilor efectuate de roș-albi în acest mandat al „Puriului”. Dinamo a adus mai mulți fotbaliști străini care nu au reușit să impresioneze la primele meciuri în alb-roșu, ceea ce l-a provocat pe Cristian Pulhac să pună aptitudinile lor sub semnul întrebării.

Cristian Pulhac: „Zici că Dinamo nu găsește jucătorii buni din străinătate”

„Nu pot să-mi dau seama ce nu funcționează. Mă gândesc că unii jucători nu sunt de Dinamo. În anii precedenți au fost jucători mari acolo, era foarte greu să ajungi la echipa mare, chiar și un antrenament să faci!

E o problemă cu jucătorii pe care Dinamo îi aduce din străinătate. Zici că Dinamo nu îi găsește pe ăia buni. Botoșani aduce din străinătate, la fel alte echipe, și acolo am văzut ceva calitate. Botoșani a adus jucători nu cu bani mulți, știm că salariile nu sunt foarte mari, dar unii dintre ei au încântat, chiar aveau calitate. 

Dinamo nu-și găsește fotbaliști buni, nu știu de ce! Nu pot spune acum că au un scouting foarte bun cei de la Botoșani, nu știu dacă-și permit să plătească oameni care să caute jucători, dar nu înțeleg. Poate presiunea de la Dinamo nu e la fel ca la Botoșani, Clinceni.

Nu cred că jucătorii din străinătate înțeleg ce înseamnă Dinamo. Nu ai cum să faci jucătorul străin să simtă ce am simțit eu, Radu Ștefan și mulți alții veniți de la echipa a doua. E foarte greu! Nu-i condamn pentru situația asta, vin și ei, câștigă niște bani, stau pe aici 1-2 ani și pleacă apoi. E destul de dificil cu jucătorii din străinătate, mai ales că nu au mai jucat de nu știu cât timp...”, a spus Pulhac la Pro X. 

2007este anul în care Pulhac a câștigat campionatul alături de Dinamo

Jucătorii străini din lotul lui Dinamo: 

  • Plamen Iliev (portar, Bulgaria) 
  • Andre Pinto (fundaș central, Portugalia) 
  • Petar Gluhakovic (fundaș dreapta, Austria) 
  • Michel Espinosa (mijlocaș defensiv, Franța & Camerun) 
  • Nikolaos Kainourgios (extremă stânga, Grecia) 
  • Marko Nunic (atacant, Slovenia) 
  • Mirko Ivanovski (atacant, Macedonia de Nord & Bulgaria) 
  • Tomas Vestenicky (atacant, Slovacia)

E o situație foarte urâtă. Îmi e că Dinamo se desființează, dispare de pe radarul României cum s-a întâmplat cu Petrolul, cu U Cluj.

- Ionel Ganea, fost internațional

VIDEO » Iuliu Mureșan, dezamăgit: „Este un blocaj mental la echipă!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Debut de coșmar! Noul jucător al lui Dinamo a gafat la ambele goluri » Rednic l-a schimbat

Dinamo a scăpat de depunctare! Tribunalul București a anunțat decizia

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  23 Noiembrie 2021, 22:36

Trebuie curatenie la iarna

redbuldog
redbuldog  •  23 Noiembrie 2021, 21:35

Asta eee..!Daca ,,dezgropam potcoave de cai morti" si se aduc pseudojucatori,din rafturile muzeului Antipa,nu te poti gandi la rezultate mai bune!Mircea Rednic, trebuie sa inteleaga, ca nu cantitatea e suficenta,pentru o performanta decenta,aduci 2-3 de calitate,cu salarii pe masura si sari parleazul,altfel daca pastreaza aceste ,,abordari consacrate. etalate si in alte mandate,dar nu-si asuma si sustine ferm deciziile nu cred ca-l apuca paltonul pe banca lui Dinamo!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  23 Noiembrie 2021, 14:15

Pe unde a fost Rednic asa jucatori a adus dar Pulhac e baiat bun nu loveste direct dar indirect si el a spus acelas lucru !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează