FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-3

Două legende ale lui Dinamo au tras concluziile după 0-3 cu Sepsi: „Acolo lipsește ceva”

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 23:49 / Actualizat marti, 01 august 2023 00:04

Marius Niculae, fost atacant la Dinamo, a comentat situația clubului după a treia înfrângere la rând în tot atâtea meciuri, 0-3 cu Sepsi.

„Săgeată” consideră că formația lui Ovidiu Burcă a suferit o înfrângere prea drastică, dar trage un semnal de alarmă și spune că formația alb-roșie are nevoie de transferuri pentru a nu retrograda.

Dinamo, lovită și de VAR în duelul cu Sepsi » Gol validat de Istvan Kovacs după o lungă analiză
Dinamo - Sepsi 0-3
Dinamo, lovită și de VAR în duelul cu Sepsi » Gol validat de Istvan Kovacs după o lungă analiză

Concluziile lui Marius Niculae după Dinamo - Sepsi

„Eu zic că e exagerată diferența de scor. Dinamo a arătat bine până în minutul 80. Sau Sepsi a jucat rău, ca să fiu corect. La cum a arătat Dinamo în repriza a doua, merita un gol.

Dinamo are nevoie de puțină șansă, dar îi lipsesc jucătorii de valoare. Liga 1 e diferită de Liga 2. Fără niște achiziții bune, nu știu ce șanse are Dinamo în situația actuală”, a spus Marius Niculae în emisiunea „DigiSport”.

Acesta a fost completat de un alt fost jucător al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu: „Ce faci după ce aduci acei jucători? Când îi integrezi în sistem? În plus, ai nevoie de bani. Situația financiară nu e bună. Și există și divergențe la nivelul conducerii. Dar sunt convins că Ovidiu va încerca să aducă echipa pe linia de plutire. Dar are nevoie de timp. Dinamo are un nucleu de jucători importanți, dar e nevoie de întăriri. Se lucrează bine, există o idee și automatisme. Dar lipsește ceva la finalizare. Șansă și valoarea jucătorilor”.

E nevoie de personalitate în ultimii 20 de metri. Acolo decizi un joc, trebuie să iei acțiuni individuale, să scoți un adversar din joc. În rest, se vede că Dinamo e o echipă lucrată.

- Ilie Dumitrescu

VIDEO. Gol validat cu VAR în Dinamo - Sepsi 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Sepsi

Dinamo - Sepsi
Dinamo - Sepsi
Dinamo - Sepsi
Dinamo - Sepsi
Dinamo - Sepsi
+13 FOTO

Citește și: 

Basarab Panduru nu le dă speranțe „câinilor”: „Cu ei 3 n-ai cum niciodată să întorci scorul, doar să mai primești goluri”

A antrenat-o pe Dinamo și trage un semnal de alarmă: „E o mare problemă acolo!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează