FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Al 25-lea transfer la UTA Arad » Mircea Rednic a adus un atacant din Kenya

UTA Arad a anunțat, duminică, transferul atacantului kenyan Eric Johana Omondi (29 de ani)
UTA Arad a anunțat, duminică, transferul atacantului kenyan Eric Johana Omondi (29 de ani)

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 08:46 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 09:54

UTA Arad a anunțat, duminică, transferul atacantului kenyan Eric Johana Omondi (29 de ani), jucător care ultima dată a fost legitimat la Muangthong United, formație din prima ligă din Thailanda. Este a 25-a mutare pe care arădenii o fac pe piața transferurilor de la începutul verii. 

Arădenii au precizat că africanul a ajuns duminică la Arad și urmează să se alăture lotului antrenat de Mircea Rednic (61 de ani). Eric Johana Omondi va purta tricoul cu numărul 24 la UTA Arad. 

„De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”
CAZUL SIMONA HALEP
„De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”

UTA Arad l-a adus pe Eric Johana Omondi

Crescut în țara natală, la formația Mathare United, Eric Johana Omondi a mai jucat în Europa la trei formații suedeze: Vasalunds IF, IF Brommapojkarna și Jönköpings Södra IF, dar și în Belgia, la SK Beveren. 

Între iulie 2022 și iulie 2023, Eric Johana Omondi a jucat în Thailanda, la Muangthong United, unde a adunat 28 de meciuri, a marcat 10 goluri și a dat 3 pase de gol. 

În tricoul naționalei mari a Kenyei, Eric Johana Omondi a adunat 36 de selecții și a înscris de 6 ori. 

Atacantul Eric Johana Omondi a ajuns astăzi (n.r. - duminică) la Arad și se va alătura lotului condus de Mircea Rednic.
Vârful de 29 de ani, născut pe 18 august 1994 în Nairobi, Kenya, a început fotbalul în țara natală la Mahtare United. A făcut pasul în Europa în campionatul Suediei, la Vasalunds IF, iar în nordul Europei a mai jucat pentru Brommapojkarna și J-Södra. Formația belgiană Beveren și thailandezii de la Muangthong United sunt celălalte echipe la care a evoluat noul nostru atacant. În sezonul recent încheiat a înscris zece goluri și a oferit trei pase decisive în 28 de apariții.
A adunat 36 de selecții pentru naționala de seniori a Kenyei pentru care a înscris șase goluri.
Omondi va îmbrăca tricoul cu numărul 2️⃣4️⃣ în următoarele două sezoane.
Îi urăm bun venit și cât mai multe goluri pentru UTA!

-comunicat UTA Arad 

VIDEO. Golul marcat de Rareș Pop în Oțelul Galați - UTA Arad 

Citește și: 

Adrian Mititelu mai face o încercare să aducă antrenor: „Cel târziu miercuri sper să finalizăm negocierile”

Regretul fostului atacant al lui FCSB: „Dinamo nu a avut nevoie de mine” » Tentat să investească la un club din Superligă

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
belane
belane  •  16 Octombrie 2023, 10:55

Management romanesc. Aduci un juc. care a evoluat la echipe suedeze mediocre din liga a II-a, pe la Beveren doar a trecut, nu inseamna c-a si jucat. Asta iti vine din Thailanda si nu-ti vine ieftin, omu avea salariu pe acolo de 4300 pounds lunar (+ cine stie ce prime si bonusuri ca asa-i in tarile astea din lumea a-3a fotbalistica, esti mai bine platit prin prime decat prin salariu, ca sa poata sa se debaraseze de tine mai usor fara litigii contractuale daca-i cazul) asta inseamna cam vreo 5000 de euro lunar. A venit la UTA pe cel putin 6000 cu siguranta, poate chiar mai mult, e fericit kenyanul ca si-a gasit alti fraieri ca sa mai colecteze si el ptr. pensie ca nu mai este chiar la prima tinerete. Cu ce te ajuta Omondi ? sa ramai in mediocritate, cu asta te ajuta ?...cu 6.000 de euro, desi cred ca vorbim de mai mult, iti promovai 3 pusti, asta daca mai ai copii si juniori, pana si UTA destul de renumita ptr. juc. de prima liga lansati a ajuns o taraba de ciurucuri.

DMA87
DMA87  •  16 Octombrie 2023, 10:20

Modelul pus în practică sezonul acesta la Arad l-am văzut anul trecut la Pitești. Sper pentru fanii arădeni să nu aibă același deznodământ.

Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL
Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL  •  16 Octombrie 2023, 09:58

La ce experiență are, Rednic este extrem de slab, cel puțin ultimele 4-5 echipe pe unde a fost. Face praf echipe, aduce jucători pe bandă rulantă, nicio strategie. A făcut țăndări UTA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează