FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dică s-a săturat! Ce se întâmplă cu antrenorul FCSB din cauza lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 19:28

După 1-1 cu CFR Cluj, Gigi Becali l-a criticat pe antrenorul Nicolae Dică și jocul echipei, spunând că îl va evalua pe acesta la finalul turului, după etapa a 13-a. (Detalii aici)

"Teroarea" în care-l ține Becali i-a șubrezit rezistența lui Nicolae Dică. El a suportat implicarea patronului în deciziile tehnice, chiar o defilare a ideilor tactice pe care Gigi i le-a impus și apoi le-a anunțat în direct în emisuni TV.

Potrivit surselor GSP.RO, antrenorul stelist a ajuns spre capătul răbdării. Asta mărturisesc apropiați ai lui, martori ai nervilor pe care i-a acumulat antrenorul în ultimele 14 luni, de când colaborează cu Becali. Niciodată n-a mai primit ultimatum clar, ca acum, când Gigi îi dă cinci etape ca să demonstreze că e bun. Nu mai e clar nici dacă Dică însuși va mai suporta cele cinci etape în "tortura" pe care i-o rezervă patronul.

 "Eu îi respect pe antrenori. Eu le spun antrenorilor: «Vrei să vii la Steaua, vii în condițiile astea». Despre Dică com vorbi după astea 13 etape. Eu îmi țin cuvântul față de Dică, dar după 13 etape vom face evaluarea. Vom vorbi atunci. Degeaba ești pe primul loc. Pe mine mă interesează să am echipă de Liga Campionilor!" Gigi Becali, duminică, la TV Digi Sport

 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (35)
magic4ever
magic4ever  •  18 Septembrie 2018, 10:24

Dar cand va califica cu un an in urma in primvara europeana din grupele Europa League si era favorit sa castige campionatul pana la meciul cu Iasi era bun nu? Astia sunt spectatorii de rezultat ai lui FCSB...nu apreciaza absolut nimic, pentru voi nu conteaza ca sustineti o clona si nu aveti stema, culorile si palmaresul lui Steaua Bucuresti...

135597437216470
Victor Rus  •  18 Septembrie 2018, 08:59

Si cel ce se uita pentru prima data la fotbal e clar , ca atat DICA cat si Bratu sant depasiti in aceasta meserie .Nu se vad trasee de joc ,scheme ,viteza ,posibilitati de pasare si multe altele care tin de tacti ca de joc ,straina pentru cei doi.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  18 Septembrie 2018, 08:20

Asta este maximă :-)) Patronul sa faca selectia,sistemul de joc ,alcatuirea echipei si schimbarile si ANTRENORUL sa fie demis ....mor de ras .... "interlopul" a luat-o rau pe aratura :-)))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează