FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic e lăudat pentru lovitura dată pe piața transferurilor: „Este sigur și puternic, un fotbalist de echipă”

Klimavicius i-a fost recomandat lui Rednic și de meciurile la prima reprezentativă a Lituaniei
Klimavicius i-a fost recomandat lui Rednic și de meciurile la prima reprezentativă a Lituaniei

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 09:51

Linas Klimavicius, internațional lituanian, este văzut de ex-dinamovistul Vytautas Cerniauskas drept un fundaș care va da forță ”câinilor” și va impresiona în Liga 1.

Dinamo are a treia cea mai slabă apărare din Liga 1, iar Mircea Rednic a apelat la diverse permutări în defensivă. I-a eliminat, pe rând, pe Delorge, Mezague, Corbu, Katsikas, Mihai Popescu și Popovici, a adus alți jucători în schimb cu care speră să refacă imaginea șifonată a "câinilor".

Klimavicius, Mustoe, Aliji, Dussaut, de nevoie și Ioan Filip, sunt numele propuse pentru apărare, se mai așteaptă un răspuns pozitiv și de la Puljici.

Lituanianul Linas Klimavicius încă n-a apucat să joace în tricoul lui Dinamo în amicale, transferul său fiind rezolvat în ultimele zile ale stagiului din Antalya, dar fundașul de 29 de ani a impresionat la antrenamentele formației lui Rednic. Fotbalist polivalent, care joacă bine și cu dreptul, și cu stângul, internaționalul din Lituania e considerat un transfer reușit de conaționalul său, ex-dinamovistul Vitautas Cerniauskas. 

"Va fi turnul de control al defensivei. Dă încredere coechipierilor, joacă simplu și curat, nu se sperie de niciun adversar, fiindcă a avut destui celebri în față. Este sigur și puternic, un fotbalist de echipă. Și e un băiat liniștit în afara gazonului, genul care este bine văzut oriunde", l-a caracterizat goalkeeperul de la ȚSKA Sofia. 

În echipamentul Lituaniei, Klimavicius s-a duelat cu adversari tari, de la Kane, Vardy, Delle Ali, Defoe, Hamsik până la Țucudean, Stanciu și Chipciu, pe "tricolori" în meciurile din Liga Națiunilor. Limas a fost integralist în patru din cele 6 partide ale grupei.

"E genul de fundaș foarte puternic, e un tip calm, ia decizii cu mintea limpede. Nu e fricos, întotdeauna e dispus să se sacrifice. Nu are o viteză foarte mare, însă poate compensa prin plasament. E foarte bine văzut în echipa Lituaniei"
Liviu Antal, atacant Zalgiris

18selecții are Klimavicius la naționala Lituaniei, începând din septembrie 2015

7echipe a strâns fundașul în cariera lui până a ajuns la Dinamo: Ekranas, Suduva, Dnipro, Kryvbas, Daugava, Trakai și Zalgiris

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
florianveress
florianveress  •  04 Februarie 2019, 14:52
Postat de mumia pe 04 Februarie 2019, 13:36

Oricum REDMIC s-a autodenunțat, dar cazul nu e probabil interesant pentru procuratură.

Cum nu a fost interesant nici autodenunţul puşcăriaşului fariseu în cazul "omenia"... Sau ăla nu se pune, doar ce vreţi voi, ipocriţilor?

mumia
mumia  •  04 Februarie 2019, 14:03

Din arhiva GSP - "RedMic, replica acida pentru Sumudica: 'Daca nu erau Mircica si Dinamo, SUMIBET ramanea cu pantolonii in vine si se inchina pe jos!"

herman25
herman25  •  04 Februarie 2019, 13:43
Postat de mumia pe 04 Februarie 2019, 13:36

Oricum REDMIC s-a autodenunțat, dar cazul nu e probabil interesant pentru procuratură.

Chiar ma intrebam ce cont isi mai face iosif.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează