FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR

GALERIE FOTO + VIDEO "Messi al portarilor" a comis-o la primul meci mare! Gafă uriașă a lui Vlad la golul marcat de CFR Cluj

FOTO: Cristi Preda +7   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 21:26

În minutul 33 al meciului FCSB - CFR Cluj, echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Vinicius. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

Fundașul clujenilor a marcat cu un șut din 5 metri, după o gafă a lui Andrei Vlad. Portarul de 18 ani a ieșit lent pe o centrare, la 11 metri, și i-a permis lui Djokovici să lovească primul mingea, cu capul. Mingea a ajuns la Țucudean, dar șutul lui a fost respins în bară de Planici, iar Vinicius a fost pe fază și a marcat.

La pauza partidei, în studioul TV Digi Sport, Balint și Dumitrescu au exclus din start varianta unui fault la portar, numindu-l vinovat pe Vlad. De asemenea, despre faptul că mingea îi șterge mâna lui Djokovici după săritură, cele două glorii steliste au considerat că nu se impunea acordarea unui henț.

Vezi AICI video cu faza golului

"Vlad e kamikaze" titra GSP.ro după bâlbâielile portarului din prima repriză a meciului Gaz Metan - FCSB 1-2, primul meci din 2018 al echipei lui Dică.

Andrei Vlad a venit în vară la FCSB, de la U Craiova, pentru 400.000 de euro. În momentul transferului, Gigi Becali îl numea "Messi al portarilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1153020558075703
Fettik Oscar  •  11 Februarie 2018, 15:36

Pare slăbuț acest Vlad, sa nu ia vreo 5 de la Lazio....

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 11:11
Postat de Muzzi Ciprian pe 11 Februarie 2018, 05:05

teapa mare, pentru voi! :D cum am zis in alt articol, el e teapa, pentru ca CFR e teapa! cu 2 ocazii pe meci, vreti ca Tucudean sa dea un hat-trick! vreti sa joace ca la Viitorul? scoateti curul din poarta!

Voi cate ocazii ati avut? Cine a alergat dupa egalare? la un asemenea meci e norma cand ai o aparare foarte buna sa tii de rezultat. Fara actorul Tanase ramaneati in curul gol.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  11 Februarie 2018, 11:00

Gafa a ziarului Gsp care se crede mesi al ziarelor ;) unu la mana .. a fost hent .. si fault in atac .. in 16 metri portarul e suveran ;) eu unul personal nu o sa mai citesc acest *** care se autointituleaza gazeta sportiva .. cand acest *** ... e sub cel mai jalnic ziar de can can .. la voi si un homeles poate fi redactor... Subiecte din fund ... cu surse "din auzite" Vai de voi amaratilor .. asta e stire la voi ? ioanitoia care are clone cu care se lauda singur cat de tare redactor e . nu va zice nimic ? Prietene stire de ziar de sport !! FCSB , a terminat meciul de pe teren propriu la egalitate cu CfR mrci cu ocazii la ambele porti .. cateva cuvinte bune .. nu parerea lui terchea berchea ? cine e autorul acestui articol .. vreau sa stiu ce specializare are el sa spuna ca vlad a iesit gresit lent ? e anternor ? de unde a scos ca e greseala de portar ? e si arbitru ? doamne de ar durea prostia .. ne meritam soarta .. asta e raspunsul la atatia ani de spaga .... 3000 mi ron .. si te fac arbitru redactor sef la politie ca brandus .. etc ... etc .. si vinovati suntem toti .. de fiecare data cand dam spaga .. indiferent unde o dam .. (spital, scoala , loc de munca , loc in fata la paine etc ...)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează