FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gheorghe Hagi a explicat cel mai neașteptat transfer făcut de Farul în această iarnă: „Clubul nu a luat nimic”

Gheorghe Hagi a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova, sursa: YouTube Farul Constanța
Gheorghe Hagi a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova, sursa: YouTube Farul Constanța

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 18:36 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 18:59

Farul Constanța se pregătește pentru reluarea campionatului, iar trupa lui Gheorghe Hagi va juca duminică, 21 ianuarie, pe terenul Universității Craiova.

Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul campioanei României, a susținut conferința de presă premergătoare partidei cu oltenii. Constănțenii sunt pe locul 6 în Superliga, cu 30 de puncte după 21 de etape disputate.

A ajuns în România și e aproape de transferul la Dinamo » Are 47 de meciuri pentru națională + Problemă majoră pentru „câini”
Dinamo
A ajuns în România și e aproape de transferul la Dinamo » Are 47 de meciuri pentru națională + Problemă majoră pentru „câini”

Gheorghe Hagi anunță play-off-ul ca obiectiv pentru Farul Constanța

Deși se află pe loc de play-off, Farul are un sezon sub așteptări după ce a câștigat campionatul. Trupa lui Gheorghe Hagi și-a propus să termine în primele șase, iar Gheorghe Hagi a abordat acest subiect. Antrenorul Farului se așteaptă la o competiție dură și o luptă strânsă pentru aceste locuri.

„Mai sunt nouă meciuri de jucat, importante pentru lupta noastră să fim în obiectiv, să încercăm să intrăm în play-off, lucru care ne interesează foarte mult. Avem un program foarte greu. Avem trei meciuri dificile cu adversari foarte buni. Există entuziasm şi încercăm să facem un an foarte bun”, a precizat Gheorghe Hagi în cadrul conferinței de presă.

Motivul pentru care Andrei Artean a fost cedat de Farul la Apollon Limassol

Campioana României a luat o decizie surprinzătoare în această perioadă de mercato și a decis să-l cedeze pe Andrei Artean (30 de ani) la Apollon Limassol. Jucătorul evolua pentru echipa lui Hagi din sezonul 2018-2019, iar tehnicianul a explicat motivul din spatele acestei decizii: „Vorbisem cu Artean, a fost puţin cam târziu, dar trebuia să îl înţeleg pe jucător. Foarte târziu am ştiut de acest lucru, dar mergem înainte.

Îi promisesem jucătorului, a trebuit să îl înţelegem, a jucat atât de mult. Era jucătorul care a jucat cei mai mulţi ani la noi. A avut şi el oportunitatea lui şi l-am înţeles. Era o discuţie între mine şi el. Avea o vârstă. Clubul nu a luat nimic. L-am lăsat pe jucător să îi fie bine, aşa cum am făcut şi cu Alibec”, a precizat Gheorghe Hagi.

Farul are un program complicat în 2024 și va întâlni echipe precum Universitatea Craiova, FCSB, Sepsi Sfântu Gheorghe, U Cluj sau CFR Cluj. Ronaldo Deaconu (26 de ani) și Cristi Ganea (31 de ani) sunt transferurile efectuate de constănțeni în această pauză de iarnă.

Adrian Mazilu, Enes Sali, Marco Borgnino și Andrei Artean au părăsit formația de la malul mării.

Citește și alte știri:

Incredibil. S-a înțeles pe Zoom cu viitoarea echipă! Un cotidian din Ryiadh dezvăluie mutarea neverosimilă!

Ivaylo Petev are planurile făcute » Anunț chiar înaintea meciului cu Farul: „Asta e cel mai important pentru noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
muzzi1
muzzi1  •  20 Ianuarie 2024, 11:30
Postat de parachioara5 pe 19 Ianuarie 2024, 19:57

...nu mi fac griji ...batem aceasta trupa fara antrenor ...cum sa se califice in play off ?...nu s buni de nimik ...nimeni nu i mai ajuta...

asa ionescule, rupe-i fashu`! nu e articol cu Hagi unde sa nu intri sa-l injuri! ma face sa cred ca tu esti Leni Hagi, aia cu mierea in cafea ! :D

parachioara5
parachioara5  •  19 Ianuarie 2024, 19:57

...nu mi fac griji ...batem aceasta trupa fara antrenor ...cum sa se califice in play off ?...nu s buni de nimik ...nimeni nu i mai ajuta...

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Ianuarie 2024, 19:55

Artean era titular de baza la Farul si a fost lasat sa plece gratis, la mijlocul campionatului, intr-un moment in care Farul se afla intr-o situatie dificila in clasament si avea mare nevoie de el in echipa. Totul pe baza unei promisiuni verbale facuta jucatorului in trecut. Un om precum Hagi, care este capabil de astfel de gesturi atat de rare in fotbal, merita mult mai mult respect si apreciere din partea tuturor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează