FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, anunț despre Academia de fotbal: „Tot clubul se va muta acolo”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 21:36

Gică Hagi (55 de ani) a redus salariile jucătorilor de la prima echipă a Viitorului cu 50%, dar spune că Academia nu va fi afectată de pandemia de coronavirus.

Gică Hagi continuă să modernizeze baza sportivă de la Ovidiu. Următoare investiție de amploare va fi un hotel în care să fie cazați sportivii de la grupele de juniori. 

„Academia nu are de suferit. Am început să lucrăm la clădirea din interiorul bazei. Într-un an jumătate, doi, ar trebui să o terminăm, să ne mutăm toți acolo. E un hotel. Am 5.000 de metri pătrați de construit. Sunt birouri, 40 de camere, unde vor sta toți copiii. Tot clubul se va muta acolo”, a dezvăluit Gică Hagi. 

Gică Hagi: „Sportul trebuie să fie o prioritate”

„Sportul trebuie să fie o prioritate, trebuie susținut. Nu s-a investit nimic. Bazele sunt ca în anii '90. E clar că, la un moment dat, generațiile viitoare vor fi mai slabe, nu vom mai putea concura, nu vom mai avea mentalitatea potrivită. Avem 10, 15 milioane de euro să schimbăm florile, avem 20 de milioane pe hârtie să curățăm strada iarna, deși nu văd nicio mașină, dar nu avem bani să renovăm arenele. Ar putea fi închiriate, iar investiția amortizată”, a spus „Regele”.

VIDEO / Gică Hagi a tăiat salariile jucătorilor

Gică Hagi a spus salariul exact pe care îl are la Viitorul și a vorbit despre efectele coronavirusului: „Fotbaliștii sunt bogați, să ne gândim la ceilalți”

Gigi Becali, ofertă de 400.000 de euro în plină pandemie de coronavirus: „Dacă este băiat deștept, acceptă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maccsero
maccsero  •  10 Aprilie 2020, 11:50

Hagi face treabă grozavă, dar Viitorul nu va fi niciodată un club important. N-au putut asta nici Unirea Urziceni, nici Concordia Chiajna, nici Juventus Colentina, nici alte microcluburi înființate recent. Pe termen lung proiectele astea sunt inevitabil ratate. Hagi ar trebui să caute o fuziune, ceva, dacă vrea o treabă cu adevărat serioasă.

gazistu
gazistu  •  10 Aprilie 2020, 01:29

Daca ai fi gasit un moment de pace cu primaria Ct si sa preiei (cumperi) FArul, ca pana al urma Farul e echipa fanion...si ar fi ideal sa faci o echipa puternica care sa joace in oras, in CT nu Ovidiu, chiar daca e ff aproape. DAr pe stadionul orasului si cu denumirea de FArul asa ai face treaba mult mai buna...ai avea public mult mai mare si sustinere mai mare...ovidiu e un biet orasel de la marginea Constantei, iar ACademia estre undeva in camp, izolata de lume...nu toti isi permit sa mearga cu masinile, sa vina din Ct in Ovidiu,,.,e bine sa fie stadionul in oras, sau la marginea orasului, unde ai mij de transport in comun..e mult mai usor si publicul mai numeros...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează