FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO

VIDEO Gică Hagi, declarație surprinzătoare » Ce a spus despre confruntarea cu Dinamo, ajunsă pe ultimul loc

Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul
Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 15:32 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 16:33

Gheorghe Hagi (59 de ani), antrenorul și patronul celor de la Farul, a prefațat confruntarea cu Dinamo.

  • Farul – Dinamo se joacă luni, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport.

Chiar dacă Farul se bate pentru un loc în play-off și visează pentru un nou titlu de campioană, în timp ce Dinamo e ultima în clasament, Gheorghe Hagi a surprins pe toată lumea în conferința dinaintea meciului contra „câinilor”.

Zeljko Kopic prefațează duelul cu Farul: „Nu putem juca la egal. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare”
FARUL - DINAMO
Zeljko Kopic prefațează duelul cu Farul: „Nu putem juca la egal. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare”

Gică Hagi: „Respect total pentru Dinamo!”

„Când joci cu Dinamo, niciodată nu poți să te consideri favorit!” a fost primul mesaj pe care Hagi l-a transmis. Și-a continuat să spună că în astfel de meciuri „trebuie să arăți respect față de toată tradiția unui club atât de mare”.

Dinamo a reprezentat România în Europa, iar din punctul meu de vedere, respect total! Trebuie să muncim foarte mult în teren pentru că este o echipă disciplinată tactic, destul de agresivă. Stă bine în teren și trebuie să facem anumite lucruri. 

Adversarii au și defecte și trebuie să exploatăm aceste minusuri pe care le au. Noi stăm foarte bine defensiv, chiar și ofensiv am jucat foarte bine. Concentrare maximă, determinare bună și vom încerca să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Hagi.

„Și Dinamo plătește mai mult decât noi!”

Farul și Dinamo s-au mai întâlnit în Superligă de 28 de ori. De 14 ori a câştigat Farul, de şapte ori s-a impus Dinamo, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate. Întrebat despre acest aspect, Hagi a răspuns.

„Când joci cu cluburile mari, ești motivat și încerci să joci mai bine. Mentalitatea noastră este să jucăm și să luăm cele trei puncte. Proiectul nostru este de a crea o mentalitate în viitor, o mentalitate de învingători. Dar minusul nostru foarte mare este legat de bani... Și Dinamo plătește mai mult decât noi”, a explicat tehnicianul de 59 de ani.

Toți constănțenii țin cu Farul și oamenii au venit la stadion. Avem o medie de 60-70 la sută din gradul de ocupare. Nu avem mai multe locuri pentru că altfel veneau mai mulți. Cred că la gradul de ocupare suntem pe locul 2 din România. Așteptăm noul stadion ca să-l umplem!
Gheorghe Hagi, antrenor Farul

Cum arată clasamentul din Superligă

Primul transfer al lui Dinamo după ultimatumul din partea PCH! Ajunge în week-end la București
DINAMO
Primul transfer al lui Dinamo după ultimatumul din partea PCH! Ajunge în week-end la București
Eduard Radaslavescu, devastat de criticile lui Gigi Becali » Mărturia tatălui jucătorului: „Era foarte supărat!”
FCSB
Eduard Radaslavescu, devastat de criticile lui Gigi Becali » Mărturia tatălui jucătorului: „Era foarte supărat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Minie.Stoica
Minie.Stoica  •  12 Februarie 2024, 10:43

Gica Hagi realizează multe in fotbal tocmai pentru ca este echilibrat, are măsura valorilor si nu se ferește sa spună adevărul in relația cu Dinamo Bucureștii, clubul rival doar pe plan sportiv!!.... Dinamo e jos acum, dar tocmai de aceea marile caractere se vad la greu, nu la sărbătoare. Chapeau bas Mister Hagi!!

creeperno534
creeperno534  •  11 Februarie 2024, 22:31

Corect

Minie.Stoica
Minie.Stoica  •  11 Februarie 2024, 17:04
Postat de ParaschivTacutul pe 11 Februarie 2024, 16:32

Terminati cu butada asta de o tot repeta și Dan petrescu mereu:). Ca nu exista echipe mici. Ba da: există ! In orice domeniu.l există: medoocritate, medie si excelentă. Gauss a stabilt matematic această realitate. Pe unde este Dinamo ? Vedeti clasamentul! Nu va mai dati politically correct -i că nu ajuta pe nimeni. Dinamo e o echipa de toata jena, mai bine rămânea in L 2 . Decât codaș la oras... zicea Ion Creangă.

N-am crezut vreodata ca exista astfel de tantalai stelisti, care raman nemoderati de gsp.ro!! Dupa mintea ipochimenului stelist istoria lui Dinamo nu exista, asa cum nu exista nici pentruclona puturoasa fcfcsb.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează