FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali confirmă GSP în prima reacție despre transferul lui Compagno: „Da, asta e suma!”

Andrea Compagno nu a fost printre favoriții lui Gigi Becali
Andrea Compagno nu a fost printre favoriții lui Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 11:43 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 11:47

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, confirmă dezvăluirile GSP.ro, anume că l-a vândut pe Andrea Compagno (27) în China pentru numai 120.000 de euro.

Andrea Compagno a fost cumpărat de FCSB în august 2022. Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru atacantul italian, acesta a înscris 20 de goluri în 55 de meciuri pentru roș-albaștri, apoi l-a vândut pentru o sumă de aproape 13 ori mai mică!

Cristiano Ronaldo, ieșire de bădăran! » A făcut multe gesturi controversate de-a lungul carierei, dar ăsta le-a întrecut pe toate
AL HILAL - AL NASSR 2-0
Cristiano Ronaldo, ieșire de bădăran! » A făcut multe gesturi controversate de-a lungul carierei, dar ăsta le-a întrecut pe toate

Gigi Becali confirmă GSP: „L-am dat pe Compagno cu 120.000 de euro”

Așa cum GSP.ro a anunțat, suma de transfer la Tianjin Jinmen Tiger, locul 8 în sezonul precedent din China, este de 120.000 de euro, confirmată chiar de patronul Gigi Becali.

L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut? Nu am pierdut nimic, asta este la fotbal, nu contează”, a transmis Becali conform as.ro.

Întrebat dacă va aduce un înlocuitor pentru Compagno, Becali a negat:

„Nu iau niciun atacant! Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!”.

Compagno mai avea o ofertă din Turcia, de 450.000 de euro, mult mai avantajoasă pentru clubul lui Becali, însă italianul a preferat să joace în China, după ce s-a consultat și cu soția lui. Salariul a fost un factor important în procesul de decizie.

Adrian Mititelu: „Becali l-a distrus pe Compagno”

Andrea Compagno a sosit în România la FCU Craiova, formație pentru care a înscris 26 de goluri în 61 de partide.

Adrian Mititelu, patronul clubului din Craiova, consideră că Gigi Becali l-a „distrus” pe Compagno, care a înscris doar 4 goluri în acest sezon.

„Compagno e un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să îl ții în echipă. Becali l-a distrus. De asta nu îi mai dau niciun jucător. Omul, în viață, când are necazuri, mai trece peste, dar acum nu.

Poate îl dădeam pe Compagno direct în afară, dar aveam atunci nevoie de bani urgent. Îmi pare rău, e un băiat foarte serios. Eu am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, ar însemna să nu mai joace ei dacă vine el.

Compagno va ajunge la echipe mult mai mari decât FCSB. Rămâne liber de contract acum, în vară, nu se întoarce la noi, el va merge înainte, nu dă înapoi”, a afirmat Adrian Mititelu la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Gigi Becali, despre Andrea Compagno: „Să plece unde-o vrea!”

Tot despre FCSB: 

Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”
FCSB
Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”
Mihai Stoica, declarații uluitoare despre fotbalistul care nu vrea să aibă concurență: „Aveam mare încredere în el. Are o mare problemă”
FCSB
Mihai Stoica, declarații uluitoare despre fotbalistul care nu vrea să aibă concurență: „Aveam mare încredere în el. Are o mare problemă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Florin9999999
Florin9999999  •  09 Februarie 2024, 23:35

ceva miroasa urat de tot a ...... branza!!! e chiar dubios ca ciobanul l-a vandut cu 120000 euro, de obicei pe gloabele pe care da bani nu se desparte asa usor, vezi cazurile nedelcu, tanase, vina, mai noi miculescu si radaslavescu

Hcm27
Hcm27  •  09 Februarie 2024, 22:58
Postat de VanBasten2000 pe 09 Februarie 2024, 12:40

Se va vedea si duminica...X2.

Ia-l și pe unu, ca *** nu începe imediat.E posibil si ceea ce ai pronosticat tu, dar cred ca se va întâmpla peste o etapa, cel putin

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  09 Februarie 2024, 12:47
Postat de Corcodel_topor pe 09 Februarie 2024, 12:15

Becali se lauda si media titreaza frenetic ca "Sucu ia teapa dupa teapa" cand semneaza fosti jucatori ai fcsb, liberi de contract. In speta Djokovic, Oaida si Cristea. Totusi - Compagno (1,5M de Euro, vandut pe 120 de mii), Miculescu (1,7M de Euro), Radaslavescu (1M de Euro), Vadim Rata, Marco Dulca, Radu Boboc, Bogdan Rusu (cumparati toti pentru 1M de Euro, plecati toti patru liberi de contract), Dumiter, Valentin Gheorghe (ambii cumparati pe 600 de mii de Euro, ambii plecati gratis), Oaida (cumparat pt 1M de Euro de la Botosani, plecat liber la Rapid), Vina si Adrian Petre (cumparati pt 1,5M de euro amandoi, la fel plecati liber de contract). Si multe alte transferuri "reusite". Astea cum se numesc? Ce am enumerat eu mai sus sunt 8,3M de euro pe "tepe" curate. De bine, de rau, Rapid cu Djokovic ii sufla in ceafa lui Becali. Sa vedem daca bate Rapidul la Cluj si FCSB se impiedica de Sepsi... Haha. De unde erau 11 puncte, se fac doar 7 diferenta. Inca un egal FCSB mai tarziu, inca o victorie Rapid si Becali incepe sa transpire haha.

X2 in meciul cu Sepsi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează