FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Ilie Poenaru, prima reacție după ce a fost demis de Voluntari » A comentat suspiciunile de blat la 1-4 cu CFR și nu-l iartă pe Carnat: „Mi-e să nu spun vreo prostie!”

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 21:37 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 22:47

Ilie Poenaru (47 de ani) a fost demis astăzi de la FC Voluntari și a fost înlocuit deja de Nicolae Dică. Într-o reacție imediat după despărțire, Poenaru respinge vehement orice suspiciune de blat la 1-4 cu CFR Cluj, dar recunoaște că  nu-și explică gafa lui Nicolae Carnat și îi dă dreptate în acest caz lui Ilie Dumitrescu: „Ar trebui să mai fie dați afară și jucătorii, să mai dăm credit și antrenorului”. 

„Poe” a pregătit echipa în 27 de partide (23 în Superligă și 4 în Cupă). A adunat 8 victorii, 9 egaluri și 10 înfrângeri. 

„Mă joc cu cel mic acum, am timp! Ha, ha, ha! Dar nu o să stau mult departe de fotbal pentru că nu pot” a fost prima reacție a tehnicianului când a răspuns la apelul Gazetei Sporturilor.

Nicolae Dică a semnat cu FC Voluntari, la două ore după ce ilfovenii au anunțat despărțirea de Ilie Poenaru
NUMIRE
Nicolae Dică a semnat cu FC Voluntari, la două ore după ce ilfovenii au anunțat despărțirea de Ilie Poenaru

Ilie Poenaru nu-l iartă pe Nicolae Carnat: „Uitați-vă ce prostie face...”

Întrebat despre demiterea lui, Ilie Poenaru a precizat că „nu știu dacă a fost neapărat o tragedie eșecul cu CFR Cluj”. 

„Dacă analizăm meciul cu CFR Cluj, până în minutul 63 ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă care se bate la campionat. Totul s-a schimbat când a apărut... Mi-e să nu spun vreo prostie! Dar uitați-vă ce prostie face... O greșeală la care nu aștepta nimeni, făcută de Nicu Carnat”, a completat antrenorul.

+10 FOTO

Ilie Poenaru: „Ar trebui să mai dăm credit și antrenorului”

Poenaru a oftat, apoi a continuat: „Noi suntem la mâna jucătorilor și-au fost multe momente de acest gen în campionat”.

Și-a completat ideea. „Mi-aduc acum aminte de o declarație făcută de Ilie Dumitrescu, Mister. Când s-au demis foarte mulți antrenori într-o perioadă scurtă de timp, el a spus că ar trebui să mai fie dați afară și jucătorii. Nu doar noi. Ar trebui să mai dăm credit și antrenorului, să-i asigurăm și lui o liniște. Dar la noi nu există niciun timp, nicio răbdare. Totul e pe repede înainte...”.

Blat la CFR Cluj - FC Voluntari? „Doar dacă simt ceva mă și duc și fac denunț!”

După ce șeful FRF, Răzvan Burleanu, a fost întrebat ieri în conferință dacă i s-a părut ceva suspect la CFR - Voluntari 4-1, Poenaru a reacționat instant. 

Tâmpenii! Trebuie să dispară odată asta! Suntem bolvani de scenarită și nu ne mai facem bine. Au mai fost voci și când mai eram pe la Clinceni că suntem FCSB II și noi i-am încurat și-au pierdut un campionat.

„Nu iau în seamă prostiile astea! Cine lucrează cu mine și cu staff-ul meu știe că nu va exista așa ceva niciodată. Nu voi intra niciodată în jocurile nimănui. Doar dacă simt ceva și mă duc și fac denunț, ori plec. Viața este foarte scumpă! Am o familie frumoasă, un copil și vreau să mi-l cresc în libertate! Nu iau lucrurile astea în seamă”.

Jucătorilor le doresc succes. Joi voi merge să-mi la revedere de la ei pentru că nu am apucat. Ei trebuie să-și schimbe mentalitatea. Să fie mai răi în sensul bun, să-și dorească mult mai mult. Să se bată pentru fiecare minge și să nu renunțe la absolut nimic
Ilie Poenaru, fost antrenor FC Voluntari

„Nu-mi doream să plec. Baftă lui Dică!”

Cu doar 8 victorii, 9 egaluri și 10 înfrângeri, Poenaru a explicat cauzele: „Am pierdut puncte pe luare de decizii ale jucătorilor, pe poziționare, pe atacuri direct în careu. Lucrurile care nu știu cum se pot antrena... Plus, am avut șase penalty-uri pe care le-am ratat! Cu patru - șase puncte în plus, astăzi nu mai vorbeau despre demiterea mea”.

Întrebat despre situația echipei, fostul antrenor a răspuns: „Un loc îngrijorător. Știam că vine Nicolae Dică și îi urez succes și lui, dar și echipei! Eu am plecat în condiții amiabile. I-am înțeles, dar nu-mi doream să plec”.

Din etapa 4 s-au rupt multe la echipă. Am pierdut mulți titulari și-a trebuit să schimbăm. Echipa a trecut prin schimbări. Jucători noi, lipsă de omogenitate... Le mulțumesc tuturor de acolo, de la domnul Bălănescu la domnul primar, dar și lui Florin Cernat. Mi-au asigurat tot și-au fost mereu alături de echipă
Ilie Poenaru, fost antrenor FC Voluntari

VIDEO. Răzvan Burleanu, întrebat marți în conferință dacă i s-a părut blat meciul CFR Cluj – FC Voluntari

Adrian Mutu, declarații după victoria la debutul pe banca ardelenilor: „Aveam nevoie de acest succes”

Citește și:

Campioana olimpică, momită să plece din România » „Două milioane de dolari să fug în America! Familia ar fi ajuns pe stradă. Îi terminau pe toți!”
DEZVĂLUIRI
Campioana olimpică, momită să plece din România » „Două milioane de dolari să fug în America! Familia ar fi ajuns pe stradă. Îi terminau pe toți!”
„Multe șmecherii s-au făcut la pensii” » Petru Cadar, jucător de legendă al României, are probleme cu statul: „Mi-au mătrășit banii!”
DEZVĂLUIRI
„Multe șmecherii s-au făcut la pensii” » Petru Cadar, jucător de legendă al României, are probleme cu statul: „Mi-au mătrășit banii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
catalin_cj
catalin_cj  •  02 Februarie 2024, 10:31
Postat de legio.sud pe 01 Februarie 2024, 11:23

Pt un cârnăcior cu muștar are neluțu 7-8 lei acolo …

Nu ca rotaru care are credit la gigi. nu va e rusine sa comentati? Ati dat la fcsb toate meciurile pe care le-a dorit gigi. si va uitati la altii...

mirstelistu
mirstelistu  •  01 Februarie 2024, 11:42

Cârnaț inca se crede la CFR sau poate mai spera la ceva

legio.sud
legio.sud  •  01 Februarie 2024, 11:23
Postat de Razvan pe 01 Februarie 2024, 00:59

Nu are cfr bani, sa cumpere meciuri, si nici sa zici ca in play out daca ajungea cfr ii ajutau cu puncte. O fii fost ordin politic, dar atunci de sa dea antrenoru afara.?

Pt un cârnăcior cu muștar are neluțu 7-8 lei acolo …

Vezi toate comentariile (10)
Comentează