FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionuț Chirilă, un nou asalt pentru banca FCSB: „Să vină Geambașu și jurnaliștii să facem consiliu cu Becali!” » Propunerea INCREDIBILĂ a antrenorului

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 23:20

Ionuț Chirilă, 53 de ani, tehnician liber de contract de mai bine de doi ani, s-a propus din nou la FCSB. Vineri seara, la TV Digi Sport, antrenorul a încercat să explice faptul că are strategia necesară ca FCSB să câștige din nou titlul, după 4 ani de secetă.

Chirilă l-a invitat pe Gigi Becali la o discuție tranșantă, propunând ca la discuție să paticipe și analiști TV și jurnaliști de calibru, pe care i-a enumerat într-un monolog pe care l-a avut și la GSP Live, pe 20 mai. 

„Față de investițiile pe care Becali le face, Steaua trăiește un coșmar. Acesta este cuvântul, coșmar! Când pierzi campionatul într-un campionat submediocru, eu zic că e o problemă. Când te bat toate echipele de la locul 10 în jos, cred că Becali e foarte trist. Fără Gigi Becali, fotbalul românesc ar fi mai sărac. 

Îi propun lui Gigi Becali public o discuție aprofundată despre ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani la Steaua, ce trebuie să se întâmple la Steaua și, mai ales, cum trebuie să se întâmple. Îi cer să mă asculte, cu 3-4 televiziuni de față și cu 10-11 analiști care pot da un vot consultativ pe lucrurile pe care i le zic lui Gigi Becali. Mă refer la Vali Moraru, Cornel Dinu, Cristi Geambașu, Remus Răureanu, Dan Udrea, Decebal Rădulescu, Cristian Scutariu, Ilie Dumitrescu, Basarab Panduru. Sunt analiști de un alt nivel, sunt foști mari antrenori. Vom vedea dacă lucrurile pe care i le-aș spune lui Becali vor fi disecate sau nu în favoarea mea. 

Vreau să discut cu Gigi Becali cu argumente indubitabile, iar oamenii să mă analizeze la sânge. Propun cu maximă seriozitate această discuție profundă despre situația Stelei”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live. 

Ionuț Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.

Chirilă, al doilea asalt pentru banca FCSB

Pe 20 mai, la GSP Live, Ionuț Chirilă a avut un nou moment în care s-a autpropus la FCSB: „Steaua, cu de trei ori bani mai puțini, poate face de trei ori mai mare performanță! Semnez și garantez! Dacă sunt antrenor la Steaua, garantez cu credit de 500.000 de euro că iau titlul. Dacă pierd titlul, Gigi poate să-mi ia banii, iar eu îi restitui și toate salariile”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

Vezi și: Ionuț Chirilă la FCSB? Cine e antrenorul convins că poate salva echipa lui Becali: CV modest, câteva realizări la juniori și multe controverse

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
aldo_m
aldo_m  •  01 Iunie 2019, 17:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Iunie 2019, 13:52

saracu asta cerseste banii lui gigi,a zis aseara ca are dinamo in suflet,pai du te ma la *** aia si lasa ne pe noi,mi e lehamite de asa personaj !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  01 Iunie 2019, 13:02
Postat de tonyys pe 01 Iunie 2019, 07:55

Mai penibil decât asta e doar frate-su alt "expert" universal.

Nu esti la nivelul sa-i speli ciorapii lui Chirila! Niciunuia dintre frati!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează