FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI

MM Stoica a găsit un nou inamic pentru FCSB: „Tot ce face acest personaj, face doar împotriva noastră”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 18:54 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 20:06

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a răbufnit după ce roș-albaștrii nu au primit un penalty la meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, când Paz, stoperul ilfovenilor, a atins mingea cu mâna în careu.

  • În minutul 87 al meciului de pe Arena Națională, roș-albaștrii au cerut insistent penalty la o fază la care mingea l-a lovit în mână pe Cristian Paz.
  • „Centralul” Marian Barbu a considerat însă că nu se impune acordarea unei lovituri de pedeapsă. Nici din camera VAR nu s-a intervenit.

MM Stoica a lansat un atac dur la adresa lui Adrian Cojocaru, arbitrul din camera VAR, pe care l-a acuzat că o dezavantajează pe FCSB în mod constant.

Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB
PROCES CSA STEAUA - FCSB
Curtea de Apel a dat verdictul în procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

MM Stoica: „Cojocaru ne dezavantajează în mod repetat”

„Am o mare rugăminte la Vassaras, pe care o reiterez, să auzim conversaţiile de la fazele astea care necesită discuţii, controverse, dar asta nu e o controversă, este un penalty clar. Cojocaru a văzut şi a venit la staff-ul nostru, Ianuli l-a întrebat, şi el a răspuns cu nonşalanţă «la cine a fost henţ?».

E henţ, poate să zică toată lumea ce o vrea, dar eu văd faza. E henţ. I-a spart ceasul. La un alt meci cu Voluntari, tot cu Cojocaru, Florin Tănase a fost faultat clar şi el i-a dat galben pentru simulare, iar mai târziu, în acelaşi meci, Armaş a intrat cu cotul şi nu a dat penalty pentru noi.

La Cojocaru nu e vorba despre lipsă de valoare, nu ştiu ce ar putea fi, dar ne dezavantajează pe noi în mod repetat. Cojocaru tot ce face, face împotriva noastră. Şi faptul că e delegat în continuare la meciurile noastre, pe mine asta mă şochează.

Dar şi faptul că întreabă «la cine a fost henţ?» sau că «nu a fost mingea pe poartă». Mi-au spus oameni din staff, Marius Ianuli (n.r. - team-manager-ul echipei), că aşa a vorbit cu ei”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO. FCSB a cerut penalty pe final de meci în duelul cu FC Voluntari

FCSB a solicitat penalty spre finalul partidei cu FC Voluntari. Pantea a centrat din partea dreaptă, un fundaș al oaspeților a respins moale, în apropiere, de unde Ovidiu Popescu a trimis un șut violent. 

Mingea l-a lovit direct în mâna stângă pe stoperul Cristian Paz, fără să-i fi atins altă parte a corpului în prealabil. „Centralul” Marian Barbu a considerat că nu se impune acordarea unui penalty. Nici din camera VAR, acolo unde s-au aflat Adrian Cojocaru și Mircea Orbuleț, nu s-a intervenit.

Este «11 metri», nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna era lipită de corp, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty. Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul nu a avut timp să-și tragă mâna. 

Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

- Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, pentru GSP.ro

Citește și:

Altă veste dură pentru FCSB! MM Stoica: „Coman are ruptură. Pleacă la Belgrad” + Când revine pe teren
FCSB
Altă veste dură pentru FCSB! MM Stoica: „Coman are ruptură. Pleacă la Belgrad” + Când revine pe teren
Avocatul aflat în tabăra celor de la FCSB, șocat de decizia Curții de Apel: „S-a creat un nou palmares!”
CSA vs FCSB
Avocatul aflat în tabăra celor de la FCSB, șocat de decizia Curții de Apel: „S-a creat un nou palmares!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
johny2003
johny2003  •  24 Octombrie 2023, 20:34
Postat de 21lva pe 23 Octombrie 2023, 20:39

Henț a fost la Mache

A fost hent cu mina, zici?!? ))))

johny2003
johny2003  •  24 Octombrie 2023, 20:33

He, he, he... Cojocaru are ac de cojocul Ciobanului! ))))

parpalache
parpalache  •  24 Octombrie 2023, 10:42

I-aauzi!Exact ca„tovarașul”Stalin:„Cine nu-i cu noi,e impotriva noastra”!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează