FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS 1-2

N-avea cum să se abțină! MM i-a "mitraliat" pe dinamoviști după eșecul cu Juventus: "Chiar și fără Dybala"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 23:48

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, nu a ratat șansa de a o ironiza din nou pe Dinamo, după ce "câinii" au fost învinși de Juventus București în play-out, 1-2.

La scurt timp după finalul meciului, MM a postat un mesaj ironic pe Facebook: "Chiar și fără Dybala", cu trimitere la vârful argentinian al celor de la Juventus Torino și la numele adversarei roș-albilor.

Oficialul stelist i-a ironizat constant pe dinamoviști în ultimele luni, mai ales după ce roș-albii au ratat prezența în play-off, declarând la acea vreme că abia așteaptă "Derby della Colentina" dintre Dinamo și Juventus București.

Stoica declara în februarie că acesta e felul în care protestează contra lipsei de măsuri împotriva dinamoviştilor care-l înjură pe stadioane.

"Este o replică palidă la ceea ce se întâmplă în timpul meciurilor, şi nu numai în timpul meciurilor, pe care le joacă împotriva Stelei. Dar nimeni nu vrea să ia măsuri, pentru că până la urmă când jigneşti un om şi familia lui cu obstinaţie trebuie să plăteşti cumva. Când tu, club, furi fanioanele ca să nu se desfăşoare meciul, să întârzii începerea unei partide fiindcă terenul nu îndeplinește condiţiile regulamentare, plăteşti o sumă modică şi normal că fiecare poate să facă ce vrea, iar eu asta o să fac. O să le dau până o să-i acresc de tot", a explicat MM.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (33)
mosvasile
mosvasile  •  31 Martie 2018, 14:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

306640699727631
Nae Ionescu  •  31 Martie 2018, 14:11

SINCER? MM VA AJUNGE DIN NOU LA PIRNAIE. SAU MAI RAU BECALI O SA O INCURCE IN CURIND. MACHINDONUL NEEDUCAT SI CU FRINA LA INTELIGENTA O SA FACA EL O NOUA PROSTIE IMPREUNA CU RUDELE ALEA CARE VINDEAU BILETE PE LA CINEMATOGRAF. O SA VEDETI. NU VA TERMINA BINE. DECE? RIDE DE RAUL ALTUIA. DIN BANII FURATI SI NOROCUL PROSTULUI LA BANI RAMINE *** TARII CU DOI NEURONI ACOMPANIAT DE TANTE PUDRIERA CARE BANUIESC CA ARE PROBLEME CU ... *** VOR RAMINE. VETI VEDEA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Martie 2018, 13:54
Postat de wishmaster pe 31 Martie 2018, 11:09

in afară de Ninel aka Șumudică, nimeni nu e in stare sa se ia in bețe cu Memelu... ca e puscarias, ca e mai știu cum, dar are limba otravita. v-o da la temelie, pe unde va prinde... coregrafilor :D

MM e un laș. Iese la ironii de autobază, care încântă fanii cu creier slab, dar se ascunde după fustele mamei, când e la o adică. Așa cum a făcut-o și săptămâna asta, când s-a dat pierdut după ce Vlad și Moruțan ne-au mâncat calificarea la juniori!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează