FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-0

Note rușinoase pentru dinamoviști cu Sepsi » Cum s-a descurcat Patrick Petre în fața fostei formații

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 08:34

Dinamo s-a chinuit pentru a trece de Sepsi Sf. Gheorghe, câștigând cu 1-0, grație golului marcat din penalty de Sergiu Hanca, în minutul 68.

Echipa alb-roșie a avut o evoluție modestă, singurii jucători care s-au remarcat fiind Valentin Costache, cel care a obținut lovitura de la 11 metri, și Sergiu Hanca, autorul golului dinamovist. Fiecare dintre cei doi a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Jose Romera și Rivaldinho. Cei doi au fost cei mai slabi dinamoviști, primul fiind eliminat, iar al doilea fiind inexistent în fața porții adverse. Fiecare a fost notat cu 4.

Antrenorii Cosmin Contra și Valentin Suciu au primit nota 6, iar de la Sepsi s-au remarcat Ursu și Patrick Petre, cei doi fiind notați cu 7.

note

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
baba_yaga
baba_yaga  •  22 August 2017, 11:26
Postat de tonyys pe 22 August 2017, 09:40

Daca vroia sepsi castiga meciul, insa n-au vrut.

*voia

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 August 2017, 11:16
Postat de tonyys pe 22 August 2017, 09:40

Daca vroia sepsi castiga meciul, insa n-au vrut.

nu e adevărat, nu a fost "prins" niciodată un jucător de la pepsi asta in short al lui dinamo. Nici macar patricia petre

cobra_z
cobra_z  •  22 August 2017, 11:12

imi pare rau pt filip...pacat de el ca are calitati de jucator de... rugby. nu e in stare un meci intreg sa trimita o pasa lunga sau o centrare iar cand e vorba sa suteze ori o da peste poarta singur cu portarul ori cauta alt jucator caruia sa-i paseze dar nimereste mereu la adversar...alt buzbec e rivaldinho dar macar lui ii mai iese ceva cat de cat...in schimb patrick stie sa centreze, sa bata un corner, lucruri greu de reusit la cel putin 6 jucatori de la dinamo...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează