FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Plecarea lui Anton are repercusiuni importante la Dinamo! Problema pe care Miriuță trebuie s-o rezolve de urgență

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 15:57

Rămași fără Paul Anton, vândut în Rusia, la Anji, dinamoviștii vor trebui să stabilească în pauza competițională cine va fi noul căpitan al echipei, o mai veche problemă în "Ștefan cel Mare".

Pe lângă faptul că echipa a rămas fără cel mai bun marcator, Miriuță trebuie să găsească acum și noul lider al vestiarului, situație ce a creat întotdeauna tensiuni și conflicte mocnite în cadrul echipei. 

Una dintre variantele la care Miriuță s-ar putea gândi este revenirea banderolei pe brațul lui Steliano Filip, în ciuda faptului că fudașul stânga a fost actor principal în scandalul de la Piatra Neamț ce a dinamitat vestiarul "câinilor". 

Pe lângă Filip, Sergiu Hanca și Ionuț Nedelcearu, doi dintre cei mai vechi dinamoviști din lot, ar putea fi pretendenți pentru postul de căpitan.  

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (28)
tb73
tb73  •  26 Decembrie 2017, 10:35

Alibec :)

cristiancelmare
cristiancelmare  •  26 Decembrie 2017, 09:48

Penedo,Katsikas

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Decembrie 2017, 03:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează