FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID

EXCLUSIV Rapid, ce ți se pregătește?! Arbitru PNL delegat la meciul cu echipa finanțată de Primăria PNL

FOTO Imago
FOTO Imago

Articol de , - Publicat sambata, 22 iulie 2023 17:43 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 18:03

O nouă decizie ciudată luată de Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de Kyros Vassaras: arbitrul Iulian Călin, candidat la Primăria Ștefănești din partea PNL la alegerile locale din 2024, a fost delegat la meciul lui U Cluj, echipa finanțată de Primăria lui Emil Boc, un alt membru PNL! U Cluj va juca la Mediaș, contra Rapidului.

Un nou sezon de Superligă, aceleași obiceiuri vechi! Iar în prim-plan sunt tot arbitrii din fotbalul românesc. După o primă etapă cu trei meciuri în care au fost erori mari de arbitraj, de această dată Comisia Centrală a Arbitrilor mai comite una!

Etapa a 2-a din Superligă aduce la start confruntarea dintre Universitatea Cluj și Rapid. Două echipe care au transferat extrem de serios în această vară și care au clar ca obiectiv accederea în play-off-ul Ligii 1.

Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului
FCSB - DINAMO
Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului

U Cluj - Rapid. Arbitrează candidatul PNL la primăria Ștefănești

Tocmai de aceea, Comisia Centrală a Arbitrilor a făcut însă o alegere surprinzătoare pentru acest joc, care se va desfășura la Mediaș. L-a delegat pe Iulian Călin, un arbitru care și-a anunțat în mod public apartenența la un partid politic din România. 

Mai precis, la Partidul Național Liberal, pe listele căruia a anunțat că va candida pentru a câștiga postul de primar al localității Ștefănești, la alegerile locale care vor avea loc în 2024.

Candidatura lui a fost susținută puternic de un nume cu greutate din PNL, Alina Gorghiu, care e chiar președintele PNL Argeș. Iulian Călin s-a fotografiat alături de Alina Gorghiu, aceasta anunțând că are planuri mari pentru arbitrul român: „Am încredere că Iulian va fi cel mai puternic candidat pentru Primăria Ștefănești în 2024”.

Rapid, ce ți se pregătește?! Arbitru PNL delegat la meciul cu echipa finanțată de Primăria PNL
Iulian Călin și Alina Gorghiu

Un om cunoscut și apreciat în comunitate a decis să se implice în viața politică și să se alăture PNL Ștefănești. Bun venit în echipa PNL Argeș, Iulian! Te asigurăm de întregul nostru sprijin și avem convingerea că împreună putem construi pentru viitorul orașului Ștefănești.
prezentarea făcută de pagina oficială a PNL Argeș.

Delegarea lui Călin la meciul U Cluj - Rapid e practic în incompatibilitate, una pe care însă șeful CCA, Kyros Vassaras, a ignorat-o. Universitatea Cluj e o echipă afiliată Primăriei Cluj-Napoca, unde primar e un alt nume important din PNL, Emil Boc.

Primăria condusă de acesta susține financiar echipa, direct din bugetul local, suma aferentă anului 2022 fiind de peste 800.000 de euro. Nivelul va ajunge spre două milioane de euro pentru anul în curs.

Călin va fi ajutat la cele două tușe de Ferencz Tunyogi (Zalău) și Valentin Dumitru (Gherghiţa). Arbitru VAR e Cătălin Popa din Pitești și asistent VAR, Robert Avram, tot din Pitești.

Dan Nistor o pune în gardă pe Rapid: „Mai avem și alte faze lucrate!” + dezamăgit că au fost dați afară de pe Cluj Arena

Citește și:

„Starurile sunt frână” » Daniel Pancu face critica jucătorilor din Superligă: „Există un singur model, ați văzut ce face?”
ANALIZĂ
„Starurile sunt frână” » Daniel Pancu face critica jucătorilor din Superligă: „Există un singur model, ați văzut ce face?”
Omrani, negocieri pentru revenirea în SuperLigă » Vine să atace play-off-ul
MERCATO
Omrani, negocieri pentru revenirea în SuperLigă » Vine să atace play-off-ul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
balderis
balderis  •  23 Iulie 2023, 17:49

Oricum ai juca, dacă îl ai pe Călin la centru și pe C Popa la var, Rapid n-are nici o șansă, poate să de-a o sută de goluri !

balderis
balderis  •  23 Iulie 2023, 17:46
Postat de cirus11 pe 22 Iulie 2023, 18:07

Ce legaturi ridicole.... pai PNL si PSD sunt acelasi lucru in ziua de azi. Rapid a fosr repornit de PSD... Toata tara asta e politizata de cand ne conduc partidele astea 2. Suntem la un pas de dictatura... o sa gasiti conexiuni din astea la toate cluburile

Nu mai vorbi de funie în casa spînzuratului ! Vezi ce face Ciolacu și psdul in aceste zile pentru fîcîsîbî !!!!!!!!! Vezi cum ați fost înființați !

fibra
fibra  •  23 Iulie 2023, 09:00

La noi se cauta si in istorie daca a fost cu unul sau in altul. In fotbalul normal nu mai conteaza de unde este arbitrul,chiar si din acelasi oras cu una din echipe. Cum ar fi in UCL sa se tina cont ca arbitrul sa nu fie din tara unuia dintre jucatori sau antrenori sau din cine stie ce partid? Ar arbitra numai din Tara de Foc si Groenlanda?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează