FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI - VOLUNTARI 2-2

POLI IAȘI - VOLUNTARI 2-2 // Cristiano Bergodi: "Sincer, nu mă așteptam ca echipa mea să joace atât de bine"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 19:39

Poli Iași și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 2-2. Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor, e sigur că formația lui va reuși îndeplinarea obiectivului din acest sezon: salvarea de la retrogradare. 

"Ne așteptam la un meci greu. Sincer, nu mă așteptam însă ca echipa mea să joace atât de bine. Băieții au și puțină teamă uitându-se la clasament, poate asta i-a motivat. Cred că putem face lucruri bune după pauza de iarnă.

Nu știu dacă mai vin jucători. Sunt mulțumit de cum merg lucrurile, sunt mulțumit de ceea ce văd la antrenamente. Sunt de puțin timp la Voluntari, dar văd potențial. Cred că după vacanța de iarnă vom reuși lucruri frumoase", a declarat Bergodi la TV Telekom Sport. 

 

"Avem altă atitudine față de startul sezonului. Suntem un grup extraordinar. Mă bucur că am avut puterea să revin după accidentare și că termin anul sănătos. Le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine în această perioadă" Alexandru Tudorie

Vezi și: 

POLI IAȘI - VOLUNTARI 2-2 // VIDEO Stoican aduce show-ul în Liga 1! Încă un meci nebun după 6-3 contra Chiajnei + Lupta la play-off ACTUALIZATĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează