FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răducioiu nu e mulțumit de un detaliu de la Dinamo: „Eu nu le-aș da! Situația e dramatică”

Florin Răducioiu, la Primasport
Florin Răducioiu, la Primasport

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 09:56 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 11:03

Fostul mare atacant al „câinilor”, Florin Răducioiu, consideră că, în ciuda unui final de an cu rezultate bune, la Dinamo n-ar trebui să se pună problema unor prime de Crăciun.

Dinamo a încheiat anul cu două victorii consecutive, ultima vineri seară, 1-0 cu Voluntari. Însă Florin Răducioiu nu crede că jucătorii ar trebui recompensați, chiar dacă suntem în pragul Sărbătorilor.

Florin Răducioiu: „N-am văzut o schimbare în bine”

„Nu prea merită. Îmi pare rău, şi eu am fost jucător. Toată lumea trebuie să dea mai mult. Situaţia lui Dinamo este oricum dramatică. Acum nu ştiu dacă este oportun să le dai primă. Două victorii, nu primesc gol. Ăsta este un lucru interesant”, a comentat fostul mare atacant al „câinilor” la Prima Sport.

Îl iartă pe „câinele” devenit anti-erou? 5 momente în care Rotariu i-a urcat pe garduri pe fanii lui Dinamo. Acum e numit „trădător”!
DINAMO
Îl iartă pe „câinele” devenit anti-erou? 5 momente în care Rotariu i-a urcat pe garduri pe fanii lui Dinamo. Acum e numit „trădător”!

Răducioiu consideră că, deocamdată, sub comanda lui Zeljko Kopic, el nu a văzut „o schimbare în bine la echipă. Nu mă exprim încă, mai aştept. Eu am văzut meciuri cu Burcă foarte bune”.

Poziția lui Dennis Politic cu privire la prime

Reacția fostului internațional a venit după ce, la finalul meciului cu Voluntari, Dennis Politic fusese întrebat dacă el și coechipierii așteaptă un bonus de la conducere. Replica lui: „Primim acel bonus cu brațele deschise, dacă ei vor considera ca merităm. Noi ne bucurăm de victorii”.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, la 7 de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj (14).

Avertismentul lui Florin Răducioiu după „cazul Botoșani”

Eduard Florescu, atac furibund la adresa colegilor: „Niște lași! Nu-mi pasă dacă îi jignesc! S-au dat loviți”
OȚELUL - BOTOȘANI 0-2
Eduard Florescu, atac furibund la adresa colegilor: „Niște lași! Nu-mi pasă dacă îi jignesc! S-au dat loviți”

Altfel, Răducioiu a ținut să le transmită conducătorilor de cluburi și un avertisment, în contextul celor întâmplate la FC Botoșani, unde mai mulți titulari ai meciului cu Dinamo s-au dat „loviți” și n-au făcut deplasarea la Galați.

„Trebuie să fie foarte atenţi directorii sportivi, preşedinţii, proprietarii cluburilor. Fiţi foarte atenţi. Ce jucători luaţi, cât sunt de motivaţi. De unde vin, din ce ţări. Încercaţi să aflaţi cât mai multe despre ei.

Acum e clar că mulţi nu ştiu unde este Botoşaniul, dar nu este simplu în această perioadă a anului să iei jucători. Eu am trecut prin asta cu Dinamo. Trebuie să ştii să alegi”, a punctat fostul atacant și oficial al „câinilor”.

Mai puteți citi:

Adio, Rapid! Horațiu Moldovan a primit o ofertă uriașă și e gata să părăsească România

Antrenorul din Superligă confirmă dezvăluirile-șoc din vestiar: „Cred că le pare rău că n-au fost cu noi azi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Nini
Nini  •  23 Decembrie 2023, 14:54

Pentru bani Raducioiu declară orice. Să lase Dinamo în pace "domnul " analist

luker
luker  •  23 Decembrie 2023, 12:47

Trebuie ales foarte bine, si nu mai mult de 2-3 jucatori. Nu poti sa schimbi lotul in iarna. Va fi iara dezastru pana se vor intelege din nou pe teren.

gicab
gicab  •  23 Decembrie 2023, 12:37

Tot respectul pentru fotbalistul Raducioiu dar sa se lase de comentat… tot el a spus ca ar fi bun falimentul și sa o luam de la zero… uite ce de la zero al luat-o rapidul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează