FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid visează la un atacant de „națională” » Pe cine ar fi pus ochii Mihai Iosif

Mihai Iosif și Junior Morais înaintea antrenamentului din Turcia
Mihai Iosif și Junior Morais înaintea antrenamentului din Turcia

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 16:58 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 18:08

Rapid a terminat anul pe locul 7, iar clubul vrea să se întărească serios în această iarnă pentru a prinde play-off-ul. Ținta #1 ar fi un jucător de națională: Florin Andone (28 de ani).

Atacantul cu 25 de meciuri în echipa națională nu trece prin cel mai bun moment al carierei, iar Rapid vrea să profite pentru a-l aduce în Liga 1, acolo Andone n-a jucat niciodată.

Rapid vrea un atacant de „națională”: Florin Andone

Clubul alb-vișiniu are pe listă mai mulți jucători din Liga 1, dar conducerea s-ar fi interesant și de Florin Andone, pe care ar vrea să-l împrumute, potrivit site-ului suporterilor giuleșteni, 1923.ro, pentru a revigora atacul echipei lui Mihai Iosif, format din Adrian Bălan (31 de ani) și Younes Marzouk (25).

1.200.000 de euroe cota lui Florin Andone, potrivit transfermarkt

Florin Andone aparține de Brighton, iar în vară a fost împrumutat la Cadiz, unde a evoluat doar 6 partide, reușind să marcheze un singur gol.

Trecut pe la juniorii lui Villarreal, Florin Andone a mai jucat la Cordoba, Deportivo La Coruna, Brighton și Galatasaray.

Rapid visează la un atacant de „națională” » Pe cine ar fi pus ochii Mihai Iosif
Florin Andone // FOTO: Imago

Ce ținte mai are Rapid în mercato

Pe lista nou promovatei se mai află jucători importanți din Liga 1, precum fundașul central Mihai Bălașa, care nu mai continuă la CSU Craiova, dar și doi jucători de la Academica Clinceni: mijlocașii Juan Bautista Cascini și Thibault Moulin. Ultimul ar cere însă un salariu considerat de giuleșteni mult prea mare, de 9.000 de euro pe lună, potrivit sursei citate.

Rapid l-a transferat definitiv pe Alexandru Albu

Marți, impresarul Bogdan Apostu (39 de ani) a dezvăluit că Rapid l-a achiziționat definitiv pe „închizătorul” Alexandru Albu (28), care aparținea de Concordia Chiajna și era împrumutat la formația din Giulești.

„Rapid a plătit 200.000 euro ca să-l aibă pe Albu. Voi știți asta? Nu e vorba că nu l-a vrut Balint pe Albu, dar cine dădea 200.000 euro? Rapid a plătit 50.000 de euro pentru împrumut, plus 150.000, suma de transfer, pe care a activat-o. UTA avea banii ăștia, să-i plătească? Nu!”, a spus Apostu.

Citește și: 

Ploaia din Antalya a dat peste cap planurile echipelor românești » 3 amicale deja anulate, altul în pericol

O casă de pariuri vrea să cumpere denumirea noului stadion din Giulești: „Deja am fost contactați”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
paolo19
paolo19  •  09 Ianuarie 2022, 06:01

Inainte de negocierea salariilor, Mitza ar trebui să-i supună și la testul păcănelelor. Dacă sunt buni, atunci sunt buni și de Grivita-Grant.

cky33
cky33  •  08 Ianuarie 2022, 18:36

Mare ghinion pe Andone, un atacant ce putea fi decent pentru Premier league, unde a si jucat 6-7 meciuri chiar bune in primul an din vreo 20-25 total. Însă nu îl văd cum poate ajuta Rapidul dupa 2 ani de pauza. Însă dacă vine si da 20 de goluri în retur inseamna ca avem campionat sub bolivia, kosovo și chad.

marius1979
marius1979  •  08 Ianuarie 2022, 18:09

Un netalentat ca la carte….Sper sa ajunga la Rapid sa ne radem

Vezi toate comentariile (3)
Comentează