FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

Rednic știe cum să se răzbune pe Astra: îi ia un jucător » Pe ce fotbalist a pus ochii "Puriul" și ce salariu îi va oferi

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 10:36

Dinamo a fost umilită de Astra în ultima etapă înainte de sărbător, scor 1-4, însă Mircea Rednic vrea să-i slăbească pe giurgiuveni pentru partea a doua a campionatului și să transfere un jucător de acolo.

Antrenorul lui Dinamo vrea să-l aibă la reunirea din 9 ianuarie 2019 pe mijlocașul francez Dylan Bahamboula (23 de ani), anunță TV Digi Sport.

Giurgiuvenii n-ar refuza această mutare, mai ales că jucătorul nu s-a adaptat sub comanda lui Costel Enache.

106 minutea jucat Bahamboula în 5 meciuri pentru Astra în Liga 1, reușind un gol

Francezul de naționalitate congoleză ar urma să primească la Dinamo un salariu lunar de 5.000 de euro și alte bonusuri de performanță. În vederile lui Rednic este și mijlocașul olandez Moussa Sanoh (23 de ani) de la Poli Iași despre care GSP.ro a scris în urmă cu 7 zile.

bahamboula
Dylan Bahamboula

Rednic a dat afară în ultima perioadă 10 jucători: Penedo, Cooper, Subotici, Mezague, Delorge, Gicu Grozav, Târcoveanu, Popovici, Axente și Katsikas. În următoarele zile, Sergiu Hanca și Ivan Pesici ar urma să plece și ei.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (19)
zecs93
zecs93  •  24 Decembrie 2018, 01:46
Postat de pol1tehnicaiasi pe 22 Decembrie 2018, 11:41

Ba nu mia scrieti de Sanoh,baiatul a inceput sa rada cand a auzit de Dinamo :)) a zis clar, de la Iasi nu pleaca decat in strainatate fiindca se simte f bine la Iasi, cum sa mearga la "neputinta" ? :))) ca sa ce? ca sa faca foamea??

Moldovene, foamea o faceti doar voi, se stie de cand Baraganu ca cel mai sarac judet este Iasi !!! *** :)))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craz1est
craz1est  •  23 Decembrie 2018, 00:05

Sa plece toti, si pe Nistor il vrem plecat, nu inteleg de ce nu baga Rednic cea mai buna grupa de juniori in teren , cu 2-3 "batrani" printre ei, ii lasa sa joace in aceeasi formula vreo doua sezoane, dupa modelul lui Hagi de la Viitorul si garantat e reteta de succes, in al 3 lea an iesim campioni. Juniorii joaca fotbal mai cu ambitie, ca vor sa se afirme, nu stau cu gandul la bani sau la nevestele din tribune.

177175302708337
Mihai Savin  •  22 Decembrie 2018, 16:58

Hanca de când s-a căsătorit numai driblează fotbalul și contractul. Vezi când mergi pe stradă să-ți ascunzi arțăgoasa femeie în buzunarul stâng. Nu ești pentru Dinamo și totuși, nu înțeleg cum ai păcălit clubul. Suferi de o entorsă de talent și de o fericire abstractă cât ești pus în joc și de eroarea perfectă de a fi jucător de minge.Până la fotbal e cale lungă pentru tine.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează