FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Altă „ruptură” fără rezolvare în Superligă » Ultrașii boicotează clubul: „Te uiți pe clasament și nu-ți regăsești echipa. Politicul a distrus tot în oraș!”

Peluza Nord Iași nu mai vine la meciurile Politehnicii / Sursă foto: Facebook
Peluza Nord Iași nu mai vine la meciurile Politehnicii / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 01:22 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 10:08

Peluza Nord Iași, facțiunea care a încetat să mai fie prezentă la meciurile Politehnicii, transmite un mesaj de impact pentru mai marii orașului. În an electoral, soarta clubului e disputată de principalii actori politici din Copou, în timp ce fanii suspină în continuare după palmaresul care nu aparține în acest moment formației din Superligă.

La mai bine de jumătate de an de când au renunțat s-o mai susțină pe Poli Iași, deși fuseseră alături de club în campania victorioasă din Liga 2, fanii de peluză ai moldovenilor își strigă din nou marea nemulțumire.

Impresionant! Un puști de 14 ani și tatăl său au venit special cu trenul de la Iași pentru meciul cu Petrolul: „Cum e să fii suporter...”
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Impresionant! Un puști de 14 ani și tatăl său au venit special cu trenul de la Iași pentru meciul cu Petrolul: „Cum e să fii suporter...”

Mâhnirea suporterilor ieșeni: „Te uiți pe clasament și nu îți regăsești echipa printre cele 16”

Iată manifestul semnat de principalele facțiuni care încurajau până nu demult formația din Copou:

E început de weekend, deschizi ochii și primul gând e «Cu cine are Poli etapa asta?».

Confuz, te uiți pe clasament și nu îți regăsești echipa printre cele 16, deși ești convins că în vară sărbătoreai o promovare după doi ani de străbătut țara și meciuri în care te-ai ales cu insolație după programările de la 11:00.

După 14 ani în care unica ta dorință de la conducerea clubului din Copou nu a fost legată de vreo performanță sportivă, ci doar de refacerea legăturii cu FC Politehnica Iași 1945 prin recuperarea mărcii și a palmaresului”, își încep mesajul cei din Peluza Nord Iași.

„Politicul a distrus tot ce e mai frumos în sportul din acest oraș”

Suporterii ieșenilor aruncă vina pe politicieni pentru toată confuzia care a învăluit clubul din „Orașul celor 7 coline”:

Dar apoi, în avalanșa de știri electorale, îți reamintești cum politicul a putut distruge tot ce e mai frumos în sportul din acest oraș.

Ne-au luat ce iubeam și au renunțat la oamenii care susțineau necondiționat Politehnica Iași doar pentru a manevra mai ușor clubul în goana după voturi.

Au preferat să finanțeze lunar cu peste 2.000 euro per deplasare niște oameni care să le atragă votanți, în loc să îi păstreze alături pe cei care aduceau bani de acasă pentru club”, punctează ultrașii, care mai vin doar la meciurile echipei de handbal.

Suporterii nu mai vin organizat la meciurile lui Poli Iași

Suporterii Politehnicii Iași au anunțat încă din luna iulie a anului trecut că renunță să mai susțină actuala echipă până când nu vor fi recuperate marca și palmaresul clubului de tradiție al Iașiului.

Actuala Poli este înființată prin trecerea Tricolorului Breaza la Iași, în 2010, an în care „adevărata” Poli, înființată în 1945, s-a retras din Liga a II-a, după ce retrogradase.

Decizia conducerii din Copou de a schimba stema clubului, care era foarte apreciată de suporteri, a contat și ea în decizia luată de ultrași.

VIDEO Leo Grozavu, conferință de presă înaintea meciului Poli Iași - Rapid

Citește și alte știri de actualitate:

Avantaj pentru Rapid » Adversarii au lotul în piuneze, patru titulari sunt accidentați

În vară le-a refuzat pe FCSB și Rapid, acum și-a reziliat contractul și pleacă în Kazahstan! GSP are toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ddaann26
ddaann26  •  24 Februarie 2024, 18:21

Marele vostru idol, actual AUR-ist, deci implicat politic, v-a indemnat sa boicotati peluza! Va manipuleaza balbaitul cum vrea el! Oare tot pentru ciolan? Capitanul, simbol? Un oportunist cu părinți si bani, manipulator crescut de Burleanu, un ***! A retrogradat Iasul de 2 ori si acum marea lui dorinta e sa retrogradeze Poli din nou, eventual sa mai pape si el ceva , ca in politica s-au lamurit deja de el! Suporterul adevarat canta pentru club si jucatori, nu pentru conducători si nu cauta motive sa nu mai vina! Suporter la bine si la rau! Doar voi va credeti suporteri, cei care s-au adunat in peluza in locul vostru sunt deodata interlopi! Jocuri murdare orchestrate de balbaitul Aur-ist! Echipa are nevoie de galerie, mai mult ca niciodată! Treziți-vă si veniti să incurajati echipa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vulturulbecali
vulturulbecali  •  24 Februarie 2024, 10:40

Ordinul politic de la București este ca ieșenii să se dea retrogradați ca să scape Mimao

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  24 Februarie 2024, 10:32

Eu care am crezut din titlu si culorile afisate ca LUPUL SINGURATIC nu mai sustine Voluntariul. Simbolurile nationale si elementele nationale s-au distrus din 1990 . Cele vechi purtau elemente comuniste si capitalismul nu accepta Lupi in haine de oaie. De aceea au cazut toate redutele iar Dinamo isi da ultima suflare din ce era vechi conceput din COMUNISM. Asa au cazut toate si au luat-o din Liga a -4-a ca sa isi schimbe hainele si naravurile din comunism inclusiv cooperativele unde se puneau toate la comun si luau cei care conduceau cooperativele...vezi Padureanu. Aici pot enumera pe langa UTA, Petrolul, U Cluj , Rapid, Steaua , Poli Timisoara si Iasi , Otelul, Farul . Daca si Dinamo depune armele -Romania e vorba politicianului un stat esuat .....sau .... vor invinge structurile dar nimeni nu zice care....vorba lui Ceausescu : atat din Est cat si din Vest !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează