FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

Steliștii se tem de meciul cu Dinamo: "Va fi cel mai greu din acest play-off" + Ce le-a spus Reghecampf jucătorilor după meci

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 22:38

Florin Tănase s-a arătat dezamăgit de egalul dintre FCSB și Viitorul, din etapa a șaptea din play-off, scor 1-1, și spune că meciul viitor cu Dinamo va fi cel mai greu.

"Suntem dezamăgiți dacă ne uităm la numărul de ocazii. În această seară puteam marca mai multe goluri și puteam câștiga. Arbitrajul de azi a fost bun, dar am înțeles că au fost două faze ciudate în prima repriză.

Meciul cu Dinamo va fi cel mai greu din acest play-off. Cu siguranță vor veni suporterii în număr mare și vor pune presiune pe noi", a declarat Tănase la Look TV.

Denis Alibec n-a fost nici el mulțumit de evoluția sa, însă spune că Reghecampf i-a felicitat pe jucători după meci: "Sunt foarte dezamăgit. Părerea mea e că trebuia să câștigăm. În atac nu ne-am făcut treaba așa cum trebuie și s-a văzut acest lucru.

La mine a fost cu siguranță penalty. Când am vrut să șutez am fost împiedicat, dar domnul arbitru a zis că n-a fost. Până la urmă, asta nu e o scuză. Dacă vom câștiga meciul cu Dinamo, vom fi campioni. Mister ne-a spus că am făcut un meci foarte bun și că e mândru de noi".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
babahuda
babahuda  •  25 Aprilie 2017, 15:10

alibec trebuia sa ia 2 galbene .umu la [rpotestul nesimtit din prima repriza si in repriza a 2-a can il tragea pe benzar ,molestand-ul cu gnogere ..petrescu nu avrut sa-i dea galben pt ca primise ordin de sus ,orice ar cace alibec nu scoti cartonas ,,trebuie sa joace cu dinamo lbizonu a vazut galben iar alibec nici unul ..asa cu arbitrii tot sa castigi campionate ..olteanu care la molestat pe hamca infigandu-i mana in gay lovindul c u pumnu nu a vazut rosu ,,dece?pt ca dinamo NU trebuia sa castige acel meci..la aceiasi faza trebuia dat 11m pt ca inainte sa fie meleu cu hanca Nemec a fost impins,busculat ,trangit la pamant ,acesta avea mingea pe cap la 2 m d epoarta ,dupa mingea a deviat la hanca ..la acea faza un oltean da pasa la portae ..corect ..lovitura indirecta ..in consecinta la o faza de joc arbitru a refuzat o ovitura de la 11m ,rosu pt olteni,lovitura indirecta din careu ..asta arata ca dinamo nu trebuia sa castige acel meci indiferent de infractiuni ..dar ,putea sa o faca ,nesansa .alibec trebuia sa fie suspendat dupa 2 galbene in meciul cu viitoru 2 etape .chiar si la un galben statea cu dinamo deaceea petrescu nu a dat ..

811730288915362
Constantin Luca  •  25 Aprilie 2017, 12:21

TREBUIE SA SE TEAMA,DACA PRINDE UN ARBITRU CARE ARE DE PLATIT SAMPANIE,RATE LA MASINA,DECE NU UN R.PETRESCU CU FESNIC CU TOT SI MAI SANT DESTUI SA NU ELIMINAM HOTIEGANU,KOVACS ETC,MAI SANT SI ALTE INTERESE,ALE FRF,LPF,ACOMISIILOR,A GRECILOR SI ALTORA.!!!

gizeh
gizeh  •  25 Aprilie 2017, 12:06

fc bancruta '48

Vezi toate comentariile (10)
Comentează