FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-1

Șumudică, nervos pe arbitraj după eșecul în fața lui CFR: "Nu merită victoria! Dă-mi ce e al meu, chiar dacă am jucat prost"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 19:58

Marius Șumudică a vorbit după înfrângerea Astrei în fața CFR-ului, scor 0-1. Tehnicianul giurgiuvenilor a discutat despre o posibilă prelungire de contract, dar nu uită să atace arbitrajul. 

"Eram departe de obiectiv. Și modul în care am alcătuit echipa a arătat acest lucru. Marți trebuie să fim mai proaspeți. A trebuit să joc cu Săpunaru în atac după ce Sergiu s-a accidentat. E clar, e un play-off nereușit pentru noi. Acum e important să câștigăm Cupa.

Însă este penalty clar la acea fază cu Lovin, i-a dat peste picior. Și Omrani a recunoscut după meci. Domnul Cojocaru nu vede nimic. De la 1-0 era greu să ne întoarcă CFR.

Nu am avut un meci reușit, dar măcar să-mi dea ce e al meu. Eu recunosc, prima repriză am jucat bine, dar după pauză nu ne-a mai ieșit jocul.

O felicit pe CFR, dar a câștigat nemeritat. Însă e clar că la Astra trebuie o reconstrucție. Vom vedea ce strategie există, cine vine, cine pleacă. Atunci voi lua și eu o decizie. Pe acest final de campionat voi face tot ce pot să câștig fiecare meci", a zis Marius Șumudică la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Aprilie 2017, 22:55

tot ce poti sa castigi doar cu steaua,lasa vrajelile ninele,ti ai demonstrat valoarea,fara aliec,astra este echipa de locul 10 !

1669595786595625
Vasile Dima  •  22 Aprilie 2017, 20:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează