FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Tribunalul i-a dat dreptate lui Horia Sabo în procesul cu Poli Iași » Ce se întâmplă la club

Horia Sabo a câștigat procesul cu Poli Iași
Horia Sabo a câștigat procesul cu Poli Iași

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 18:46 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 18:59

Instanța a anulat astăzi decizia Adunării Generale Extraordinare a Membrilor Asociați ai lui Poli, de excludere din club a omului de afaceri Horia Sabo și a tatălui său, Laurențiu

Horia Sabo revine în actualitate. Omul de afaceri băimărean a primit satisfacție, azi, în procesul cu Poli Iași privind eliberarea sa din funcția de director general al clubului, și a tatălui său, Laurențiu, din cea de director financiar. Concret, Tribunalul Iași a anulat decizia Adunării Generale Extraordinare a Membrilor Asociați de la Poli, din 9 ianuarie 2019, prin care cei doi erau îndepărtați din funcțiile pe care le dețineau în cadrul grupării. 

Horia Sabo, înapoi în afaceri la Iași

Sabo a venit la Poli în vara lui 2018, ca investitor, cu un staff din care făcea parte și tatăl său. Însă relația sa cu președintele de atunci al moldovenilor, Adrian Ambrosie, s-a deteriorat masiv în toamna aceluiași an. Ambrosie l-a acuzat în repetate rânduri că în loc să investească, așa cum a promis, omul de afaceri cheltuiește de fapt banii clubului, ceea ce acesta din urmă a contestat vehement. În cele din urmă, Sabo și echipa sa au fost trecuți pe linie moartă și apoi, prin decizia Adunării Generale, îndepărtați din club. La decizia dată azi de Tribunal, Poli poate face apel în termen de 30 de zile.

Tribunalul i-a dat dreptate lui Horia Sabo în procesul cu Poli Iași » Ce se întâmplă la club
Decizia Tribunalului

VIDEO / Mircea Rednic, încrezător în șansele Iașiului de a se salva

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

FCSB. Transfer-surpriză din Liga 1 avansat de Gigi Becali: „Poate îl luăm pe el”

Frăsinescu a bifat cu Chindia cel de-al 400-lea său meci în prima divizie! A fost declarat și cel mai bun jucător al partidei de la Ploiești

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează