FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO + VIDEO Ultrașii lui Dinamo, scandări oribile față de Negoiță, Bălănescu, Marica și Neagoe la meciul caritabil: „Să ai soarta lui Turcu”! + reacția furioasă a lui Mircea Lucescu

Dinamo-Rapid, foto: Eli Driu/Libertatea
Dinamo-Rapid, foto: Eli Driu/Libertatea

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 18:58

Ultrașii lui Dinamo, aflați în plin conflict cu patronul Ionuț Negoiță și directorul general Bogdan Bălănescu, au fost personajele negative ale meciului caritabil dintre Dinamo și Rapid, încheiat 1-4. 

  • Meciul caritabil a avut drept scop stângerea de fonduri pentru Gabriel Bălăcean, un copil de 15 ani care se luptă cu o malformație genetică. 

Suporterii lui Dinamo și-au început recitalul negativ încă din startul meciului: aceștia au scandat lozinci anti-Ionuț Negoiță și anti Bogdan Bălănescu. În plus, numele lui Mircea Rednic, legendă care azi nu e prezentă la meci, a fost scandat la scenă deschisă. 

 

„Venim noaptea ca hoții, asta să știi!” și „Să ai soarta lui Turcu” au fost lozincile reprobabile cu care ultrașii l-au atacat pe Negoiță. 

Nici Bălănescu n-a scăpat: „Bălănescu un gunoi, îl vrem pe Rednic înapoi!”

În plus, au existat și scandări vulgare la adresa rivalei Steaua, dar și la adresa familiei Becali. 

Mircea Lucescu s-a supărat pe fani 

Mircea Lucescu, fost antrenor la Dinamo și Rapid se află pe margine, însă  vizibil deranjat de reacțiile suburbane ale galeriei dinamoviste: „E rușinos ce se întâmplă!”, a spus Il Luce.

Sunt aproximativ 500 de oameni pe stadion, iar ultrașii sunt prezenți atât în PCH, cât și în Peluza Sud.  S-au afișat mesaje în ambele peluze ale stadionului. La Sud, ultrașii au arborat un nou mesaj agresiv îndreptat spre conducere: „Să v-ajute Dumnezeu cum ați ajutat voi clubul meu!”

pch1

Neagoe, luat la țintă

Nucleul dur al galeriei dinaoviste, prezent în PCH, e total împotriva numirii lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a echipei: „În schițele lui Caragiale, cel mai prost personaj, nea Goe! N-ai ce căuta la Dinamo”, au fost mesajele îndreptate spre fostul antrenor al lui Sepsi. 

În plin acces de furie, ultrașii lui Dinamo l-au luat la ochi și pe Ciprian Marica, cel care în 2016 a ales FCSB în detrimentul unui transfer la câini: „Trădătorule!”, au scandat aceștia. 

Meciul caritabil dintre Dinamo și Rapid poate fi urmărit AICI!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (30)
140890610325991
Chimir Sen  •  08 Iunie 2019, 08:20

Bravo lor ! Ăstora chiar le pasă de gluma asta de echipă ! Iar dacă nu se exprimă chiar academic , infieraţi-o pe Androneasca , fiincă ea a zăpăcit învăţământul în ultimii 20 de ani !

fibra
fibra  •  07 Iunie 2019, 22:53

O hoardă de neterminati.

485809194904413
Costel Tudor  •  07 Iunie 2019, 22:40

Uitați-va la cel dezbrăcat , este om ??? Câta DEGRADARE UMANĂ !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează