FOTBAL  »  Superliga  »  TACTICĂ

Un oficial de la FCSB recunoaște: "Din când în când mai sugerează schimbările"

Foto: Captură TV Telekom Sport
Foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 14:59

Una dintre schimbările făcute de Nicolae Dică în meciul cu Botoșani (3-0) a fost suspectată ca fiind comandată din lojă (detalii AICI), însă președintele de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, susține că patronul nu a intervenit de această dată.

Duckadam susține că uneori Gigi Becali sugerează schimbările la FCSB, dar că la meciul cu Botoșani nu s-a întâmplat acest lucru.

"Că trebuia să intre Coman în repriza a doua era logică mutarea, nu trebuia ca Becali să dea SMS lui Mihai Stoica să intre Coman. Era dinainte stabilit că intră Coman în repriza a doua. Din când în când mai sugerează schimbările, dar de data asta cred ca s-a exagerat", a spus oficialul roș-albaștrilor la TV Telekom Sport.

În minutul 55 al partidei dintre FC Botoșani și FCSB, pe banca roș-albaștrilor a avut loc un moment ciudat. Mihai Stoica a primit un mesaj pe telefon, iar două minute mai târziu a fost introdus pe teren Florinel Coman în locul lui Vlad Achim.

Schimbare a fost făcută în condițiile în care Florinel Coman nu era trimis la încălzire și a intrat pe teren imediat cum oficialul roș-albaștrilor a primit mesajul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
blocatu
blocatu  •  12 Decembrie 2017, 22:36
Postat de nebraska pe 12 Decembrie 2017, 18:35

Acum face reclamă la tălpici:)))

tare asta! nu stiam, dar is curios cum arata reclama ! :D oricum aia la Osteotic ma enerveaza, ca e facuta impreuna cu marele domn "stie-tot" Florin Condurateanu, care e si asta vedeta ca si Monica Gabor! adica vedeta care nu face nimic : nu canta, nu danseaza, nu joaca in filme, doar isi raceste gura cu aberatii pe la TV, lucru care, pe tanti Geta de la scara mea nu a facut-o celebra, totusi! :D

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  12 Decembrie 2017, 18:40
Postat de poison pe 12 Decembrie 2017, 18:07

FC FCSB nu e Steaua Bucuresti!

pana si aia de la Gazzetta dello Sport spune ca e.

nebraska
nebraska  •  12 Decembrie 2017, 18:35
Postat de raj.kapoor pe 12 Decembrie 2017, 15:49

A vorbit si Osteotic ...!

Acum face reclamă la tălpici:)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează