FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO Craiova s-a sabotat singură! LPF s-a autosesizat după ce jucătorii au coborât să petreacă alături de fani! Vezi imaginile incriminate

Jucătorii Craiovei au petrecut cu fanii +2   FOTO
Jucătorii Craiovei au petrecut cu fanii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 11:11 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 12:26

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu FC Botoșani, 2-1, și este pe locul 2 în Liga 1, la 4 puncte de CFR Cluj. Totuși, clubul oltean ar putea avea probleme cu Liga Profesionistă de Fotbal!

La finalul meciului, fanii olteni au făcut spectacol pentru fotbaliști: au aprins torțe și au cântat pentru favoriții lor. Jucătorii și staff-ul Craiovei, impresionați de gestul suporterilor, au comis însă o greșeală: s-au dat jos din autocar pentru a-i saluta de fani și au uitat de protocolul impus de LPF, Ministerul Sănătății și MTS! 

 Chiar dacă jucătorii purtau măști, aceștia s-au apropiat periculos de mult de un grup mare de persoane. Fotbaliștii au trecut prin mijlocul fanilor, fără să respecte distanțarea socială de 2 metri, au bătut palma cu oamenii, iar unii dintre jucători s-au luat în brațe cu suporterii. Astfel, aceștia au riscat enorm, putând astfel să se infecteze cu COVID-19.

În cazul în care un jucător sau un membru din staff-ul Craiovei va fi depistat pozitiv cu coronavirus, jucătorii vor intra în carantină, iar meciurile echipei vor fi amânate.

VIDEO. Jucătorii olteni au încălcat protocolul impus 

Sursele Gazetei Sporturilor susțin că oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal s-au autosesizat când au văzut imaginile și vor trimite o adresă clubului oltean, urmând a începe procedurile impuse de protocol.

FRF dă amenzi drastice

Federația Română de Fotbal a anunțat că membrii Comitetului de Urgență au aprobat documentul care reglementează desfășurarea competițiilor și care stabilește sancțiunile pentru cluburi și jucători.

FCSB nu a coborât din autocar

Pe 13 iunie, înainte de CFR Cluj – FCSB, mai mulți fani ai echipei roș-albastre au mers la baza din Berceni pentru a cânta și a-i incuraja pe jucători, care plecau spre Cluj. Fotbaliștii au rămas însă în autocar, asigurându-se că respectă reglementările impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Cristiano Bergodi se teme de un fotbalist al campioanei CFR Cluj: „Îmi place mult!”

Craiova la ora adevărului: o poate învinge pe CFR Cluj? Trei plusuri și un mare minus înainte de meciul pentru titlu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (51)
dansy
dansy  •  25 Iunie 2020, 17:40
Postat de cai_furate_romane pe 24 Iunie 2020, 14:32

Primaria (in frunte cu Olgutza), sprijinita de Pavel Badea, infiinteaza clubul CS U Craiova in vara anului 2013! CSU nu are nicio legatura cu Stiinta dinainte de '91! E doar o clona psdista, facuta din mila craiovenilor, dupa ce au ramas fara echipa lui Mititelu. Nota 2, stai jos, nu ti-ai facut bine temele si nu iti cunosti propria istorie! Poftim, putina lectura: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/documente-oficiale-motivarea-instantei-cs-u-craiova-din-liga-1-nu-are-palmaresul-stiintei-546688.html

Bai fraiere Nick name-ul pe care ti l-ai luat este asemenea cu Echipa pe care o sustii-adica hotie-furaciune cu arbitrii etc.Sa nu crezi tu ca noi cei de la Universitatea nu ne stim istoria.Cred ca tu habar nu ai istoria CFR(cea corecta) cand va vindeati pe la alte echipe gen Dinamo ca sa castige campionatul.Ceea ce insiri tu pe acolo ca hotarari judecatoresti privind Universitatea sunt niste texte pe care tartacuta ta seaca nu le intelege si nici nu sunt toate definitive.

lionforever
lionforever  •  24 Iunie 2020, 20:40

S-a botat codu penal/ pentr-o *** ei salar, asta e articolul asta o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  24 Iunie 2020, 19:51
Postat de magic4ever pe 24 Iunie 2020, 12:13

Ce fericire pe olteni pentru ca sunt pe locul 2...o sa vina meciurile cu FCSB care oricat de slab ar juca si cati indisponibili o sa aiba tot o sa castige 6 puncte cu Craiova...prietenii stiu de ce...

6 puncte intr-un singur meci? Bravoooooo !!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează