FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 3-1

Critici pentru Valentin Costache: „De ce trebuie să faci alunecare? Al doilea galben a venit într-o zonă neutră”

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 07:09 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 08:50

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, l-a criticat pe Valentin Costache (24 de ani), extrema Rapidului, după ce acesta a fost eliminat după numai un sfert de oră în meciul de duminică seară, pierdut de giuleșteni în fața Universității Craiova, scor 1-3. 

Fostul fotbalist al Rapidului a spus că nu înțelege de ce Costache a făcut o alunecare într-o zonă neutră, în urmă căreia a primit al doilea cartonaș galben și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după numai un sfert de oră de la start.

Adrian Mutu nu cedează în fața ultrașilor: „Nu știu dacă e o părere de ansamblu, se uită repede aici. Cu Sepsi n-au văzut, au părăsit sectorul”
CSU Craiova - Rapid 3-1
Adrian Mutu nu cedează în fața ultrașilor: „Nu știu dacă e o părere de ansamblu, se uită repede aici. Cu Sepsi n-au văzut, au părăsit sectorul”

Viorel Moldovan îl critică pe Valentin Costache, după CSU Craiova - Rapid: „De ce trebuie să faci alunecare?”

„Al doilea cartonaş galben al lui Costache a venit într-o zonă neutră. E corect acordat al doilea galben, îmi pare rău pentru Costache, dar nu ai ce face! Ai cartonaş galben, de ce trebuie să faci alunecare? A luat roşu şi a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Rapid a deschis, apoi, scorul din penalty, după un henţ evident din punctul meu de vedere. Are 1-0 Rapid ulterior, dar era o chestiune de timp că echipa din Craiova va egala. A fost un şut foarte frumos al lui Cîmpanu”, a declarat Viorel Moldovan la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

VIDEO. Universitatea Craiova o egalează pe Rapid! Cîmpanu, gol splendid de la distanță. Mingea a fost plasată impecabil, iar portarul a rămas fără replică

Citește și: 

Ultrașii giuleșteni i-au cerut demisia lui Adrian Mutu! Ce s-a întâmplat pe „Ion Oblemenco” imediat după finalul din CSU Craiova - Rapid

Eugen Neagoe a anunțat ce se întâmplă cu jucătorii Craiovei după victoria cu Rapid

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  17 Aprilie 2023, 15:53

Lipsa de creier. Unii recunosc asta la batranete. Vezi cazul Vladoiu. Recunoaste faulturile prostesti dar si cat de priceput era cand semna contractele.

satul
satul  •  17 Aprilie 2023, 10:47

Costache e prieten cu Steliano. S-a inspirat de la el si a facut niste banuti. Pacat de suporteri si de restul pariorilor.

dandana
dandana  •  17 Aprilie 2023, 08:25

A greșit și băiatul. Acuma aruncați cu pietre, ca tu ai fost mai breaz. Sa fim serioși! Iar rapidul a fost slabă aseară, puteau lua golurile astea și în 11 oameni. Jucători nu joacă ce trebuie de loc. Credeam că doar la Craiova sunt din ăștia, dar se pare ca sunt și la alte case

Vezi toate comentariile (3)
Comentează