FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Cosmin Olăroiu a jucat un amical cu o formație din România: a condus cu 4-2, dar nu a învins deși au jucat Pjanic și Alcacer!

A ploua în timpul meciului dintre Sharjah și CSM Reșița // sursă foto: Twitter @ SharjahFC
A ploua în timpul meciului dintre Sharjah și CSM Reșița // sursă foto: Twitter @ SharjahFC

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 14:27 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 14:47

CSM Reșița, nou promovată în Liga 2, a jucat un amical de lux pentru formația ”rossonerilor din Banat”. A fost 4-4 cu Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, pentru care au evoluat Pjanic, Alcacer și Manolas, printre alții.

Amicalul s-a disputat în Austria, în localitatea Dietersdorf, la finalul cantonamentului din Slovenia al românilor, partida fiind organizată datorită relației de prietenie dintre Oli și președintele bănățenilor, Cristi Bobar.

Un fotbalist din Mali venit în România a fost șocat de primul sfat primit: „Atenție la buzunare, vezi unde pui portofelul”
DECLARAȚII
Un fotbalist din Mali venit în România a fost șocat de primul sfat primit: „Atenție la buzunare, vezi unde pui portofelul”

CSM Reșița, remiză cu Al Sharjah, echipa lui Cosmin Olăroiu

Golurile reșițenilor au fost reușite de Bărboianu, Chera, Szijj și Dolghi. A fost un meci cu o desfășurare imprevizibilă, "Rossonerii din Banat" au condus cu 2-1, apoi au revenit de la 2-4 și-au obținut o remiză de prestigiu pentru gruparea nou promovată în liga secundă.

În echipa vedetelor lui Oli au evoluat câteva superstaruri la nivel mondial, precum Miralem Pjanic (ex-Lyon, Roma, Juventus, Barcelona și Besiktas), Pablo Alcacer (ex-Valencia, Barcelona, Dortmund), Caio Lucas (ex-Benfica), Luan Pereira, Marcus Meloni, Kostas Manolas și Ben Larbi.

6titluri de campioană are Al Ain în Emiratele Arabe Unite, plus 9 Cupe, 3 Supercupe, 1 Cupă a Ligii, 1 Cupă a Președintelui

Antrenorul principal, Călin Cheregi, a trimis în teren primul 11: I. Rus - Bărboianu, Dudea, Al. Sabău, Rimovecz - I. Popescu, Dolghi - Chera, Velcotă, Al. Negru - C. Rus. În partea secundă au mai intrat M. Contra, Szijj, Ardei, A. Răuță, Drăghiceanu, Fr. Cristea, Fota, Domil, L. Maxim, Gomboș, A. Ursu și Ivașcu.

„A fost un amical foarte util, iar băieții nu doar că au bifat un rezultat remarcabil, dar au văzut la ce nivel pot ajunge prin muncă. Să te duelezi cu Pjanic sau cu Alcacer, fie și într-un meci de verificare, este ceva superior”, a transmis după meci Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

40,6milioane de euro este cota de piață pe transfermarkt a echipei lui Oli

Citește și alte știri din fotbal:

Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului: „Are prima șansă”

EXCLUSIV // VIDEO „Slabă, fraților!” » Candidata la titlu care l-a dezamăgit pe Dumitru Dragomir + ce-i prevestește lui Dinamo: „Altfel, nu rămâne în prima ligă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează